Niko Pursiainen

IVAO-FI: Vuosittainen Joulu Fly-in Rovaniemellä 17. joulukuuta kello 20-01lt

4 viestiä aiheessa

christmasflyin.jpg

 

Vuosittainen IVAO Finlandin järjestämä Joulu Fly-in on täällä taas! IVAOn virallinen joulutapahtuma järjestetään Rovaniemen lentoasemalla (EFRO) joulukuun 17. päivä alkaen kello 20 ja päättyen kello 01 Suomen aikaa (18-23 UTC). Tuo sinäkin virtuaaliset jouluturistisi joulupukin kotiseudulle ja osallistu tähän jokavuotiseen suurtapahtumaan!

 

Tapahtuman ajan on pohjoisessa tarjolla täysi lennonjohtopalvelu. Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoa tapahtuman internetsivuilla: http://xmas.ivao.fi/

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Samana viikonloppuna järjestettävän SVIL:n Simuviikonlopun osallistujien ilmoittautuminen on nyt auki. Ilmoittautua voi täällä. Joulu fly-inin lennonjohto tullaan järjestämään ainakin Rovaniemen ja aluelennonjohtojen osalta Simuviikonlopusta käsin.

 

Tapahtuman lennonjohtoon voi ilmoittautua minun kauttani. Lähetä ilmoittautuminen sähköpostitse osoitteeseen niko.pursiainen[miukumauku]ivao.aero. Kerro ilmoittautumisessa oletko osallistumassa Simuviikonloppuun, voitko olla lennonjohtajana koko tapahtuman ajan sekä mahdolliset toiveet lennonjohtoyksiköstä. Jos olet jo ilmoittautunut, mutta juodut perumaan ilmoittautumisesi, tai et pääsekään/pääsetkin Simuviikonloppuun, ilmoitathan tästä myös mahdollisimman pian.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Enää viikko tapahtumaan!

 

Tapahtuman lennonjohtajille on lähetetty toimintaohjeet sähköpostitse. Lisäksi vielä olisi lennonjohdon tauottajan paikka vapaana, pistäkää viestiä jos kiinnostaa.

 

Nähdään ensi lauantaina!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Enää reilu tunti tapahtumaan! Jo nyt Rovaniemeä kohti on tulossa suuri määrä virtuaalilentoja. Lisäksi Rovaniemen sääolot luovat ovan haasteensa sankan sumun takia (viimeisin METAR Rovaniemeltä: EFRO 171520Z AUTO 12003KT 0250 RNULL/1100U R21/1300U FG VV002 00/00 Q0999)

 

Aloitamme tässä kohta puoliin Hotelli Pilotissa olevien lennonjohtajien briefing-tilaisuuden, jonka jälkeen kaiken pitäisi olla valmista illan tapahtumaa varten.

 

Nähdään pian ruuhkaisessa Rovaniemen ilmatilassa!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään