Guest OttoPOI

Dolomynum - runtime error: division by zero

3 viestiä aiheessa

Terska.

 

 

Jo parisen viikkoa on vaivannut tämä pienehkö mutta ärsyttävä ongelma. Dolomynum ei nimittäin käynnisty vaan pukkaa edellämainituin/seuraavanlaisen herjan heti kättelyssä ja sammuttaa itsensä:

 

[ attachment removed ]

 

 

Mistäköhän suunnasta tätä ongelmaa sietäisi lähestyä? Dolomynumia on yritetty käynnistää uudelleenasennettunakin ilman menestystä (ongelma on siis muualla kuin itse softassa). Jonkin ohjelman käyttämän tiedostokirjastonkin asensin uusiksi (lieneekö ollut VisualBasic 6 joka kosketti jotakin ongelmaa joka mainittiin manuaalissa), mutta ilman menestystä. Itse veikkaisin, että tosiaan jokin nuista kirjastoista on ottanut jonkun osuman ja nyt ei suostu toimimaan. Sinällään se ei koneen käyttämistä haittaa, muut ohjelmat toimivat moitteetta.

 

Taidan ottaa yhteyden ohjelman tekijäänkin, mutta pannaan nyt tännekin osioon josko jollakulla olisi ollut samanlaisia kokemuksia.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Samoja kokemuksia hyvinkin. WIN7:aan siirtymisen jälkeen sai heittää hyvästit tälle ohjelmalle. Muutaman kerran käynnistyi ja sitten alkoi ko. herjaus. Eipä ole sen koommin toiminut. Googlekaan ei osannut auttaa = en osannut hakea oikeilla sanoilla ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sama homma täälläkin. Pitänee väliaikaisena vieroitusoireiden lievittäjänä tukeutua Ivaen karmeuteen  ;D

 

Kehittäjältäkin tuli mailia jossa kertoi monen lähetelleen viestejä koskien tätä ongelmaa. Hän ei tällä hetkellä ole tietoinen mistä johtuu, mutta toivon mukaan homma selviää joskus.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään