Jari Nevasalo

Virtuaali Finncomm/Flybe tilanne??

3 viestiä aiheessa

Morot

 

Laitoinpa tämmösen mieltä askarruttavan asian julkiseen pohdiskeluun eli jatkuuko hyvin alkanee FINNCOMM VA:n taival Flyben väreissä? Kyseinen virtuaalipuulaaki olisi hyvä kouluttautumispaikka eri lähestymistapojen ja racetrakkien, AFIS- kentistä nyt puhumattakaan, luvattuihin kiemuroihin. Samalla myös lennonjohtajien työtilaisuudet taattaisiin hieman nykyistä paremmin. Kun tahkoaa 100 h kotimaassa voi hyvillä mielin lähteä vaikka Finskin lomalentoihin, vaikkei se nyt suoraan tietty onnistukaan, seikkailemaan Välimeren turistikohteisiin. Sen verta hyvän pohjan kotimaan rullutuksessa saa, samalla voisi tuota rekrytointihommaa vähän pistää uusiin puihin, lisää lentäjiä varmaan kaivattaisiin.  ;)

 

Syysterveisin jari

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Morot

 

Laitoinpa tämmösen mieltä askarruttavan asian julkiseen pohdiskeluun eli jatkuuko hyvin alkanee FINNCOMM VA:n taival Flyben väreissä? Kyseinen virtuaalipuulaaki olisi hyvä kouluttautumispaikka eri lähestymistapojen ja racetrakkien, AFIS- kentistä nyt puhumattakaan, luvattuihin kiemuroihin. Samalla myös lennonjohtajien työtilaisuudet taattaisiin hieman nykyistä paremmin. Kun tahkoaa 100 h kotimaassa voi hyvillä mielin lähteä vaikka Finskin lomalentoihin, vaikkei se nyt suoraan tietty onnistukaan, seikkailemaan Välimeren turistikohteisiin. Sen verta hyvän pohjan kotimaan rullutuksessa saa. amalla voisi tuota rekrytointihommaa vähän pistää uusiin puihin, lisää lentäjien varmaan kaivattaisiin.  ;)

 

Syysterveisin jari

 

Finncomm VA on nimennyt työryhmän joka kehittää VA:ta ilmeisesti kohti Flybe nordiccia.

 

Henkka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tervepä terve!

 

Tässä lyhyesti pari FCMVA:n nykyisen ylläpidon ajatuksta tulevasta. Virallisestihan Finncomm Airlines muuttuu Flybe Nordiciksi nyt kuun vaihteessa. Minä ainakin toivon, että Flybe Nordic Virtual tullaan näkemään suomalaisella virtuaalitaivaalla, ja siihen myös FCMVA:ssa lähtökohtaisesti pyritään. Muutos FCMVA:sta Flybe Nordic Virtualiksi vaatii kuitenkin aikaa, ja näin ollen FCMVA tulee jäämään tämän kuun jälkeen pienelle kehitystauolle.

 

Kauanko tämä toiminnan tauko kestää - siitä ei ole tietoa. Jos siis ylipäänsä Flybe Nordic Virtual päätetään perustaa ja pystytään perustaa. Melkein kokonaan uuden virtuaalilentoyhtiön toiminnan aloittaminen vaatii suuren työpanoksen. Kaikkiaan FCMVA:n ylläpidossa on ollut kaikkiaan kahdeksan eri henkilöä, joista nyt on jäljellä enää kaksi. Uusia kavereita ollaan näillä näkymin saamassa toimintaan mukaan, mutta muidenkin osaavien ja hommasta kiinnostuneiden apu otetaan mielellään vastaan. Toisekseen minkäänlaista kontaktia ei oikeaan Flybe Nordiciin ole pystytty vielä muodostamaan, eikä näin ollen ole lupaa julkistaa uutta virtuaalilentoyhtiötäkään.

 

Toistaiseksi FCMVA:ssa on vielä vähän epäselvää miten asiat tulevat tästä kehittymään - koskien oikeaa kuin virtuaalistakin lentoyhtiötä. Mutta kun jotain tapahtuu, siitä kyllä kerrotaan. :)

 

- Niko, FCMVA:n ylläpito

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään