Jari Kaskelin

Take on Helicopters - simulaattori

4 viestiä aiheessa

Tässä linkki upouuden helikopterisimun kotisivuille (beta-versio julkaistu)

http://takeonthegame.com/

 

Simulaattorin grafiikka näyttää aivan upealta, mutta miten lienee lentomallien simulaation laita? Tekijät kyllä kehuvat softansa maasta taivaaseen. Riippumattomattomia testejä ei ole vielä julkaistu. Lineekö liian keskeneräinen arvostelvaksi vaikka onkin jo myynnissä beta-versiona...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ainakin saman firman kehittämässä Arma 2 sotasimulaatiossa helikopteritkin käyttäytyvät ihan asiallisesti vaikka ne eivät sen pääpiste olekaan, niin voisi kuvitella tuonkin olevan laadultaan hyvää.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nyt tää ois ulkona... Ainaki visuaalinen ilme on karkkia, jos lentomalli ja tekniikka on samaa tasoa, niin kiva tulee :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tämä kyseinen hekosimu tuli mulle aivan puun takaa jossain netissä törmäsin kirjoitteluun en edes tiennyt koko simun olemassaolosta. Nyt sen kuitenkin ostin ja ensivaikutelma on hieman sekavan oloinen. Ehkä 18 vuoden MSFS lentelyn jälkeen on hieman putkinäöllä varustettu mitä tulee uusiin simutulokkaisiin.

 

Hankalaahan tässä on se että näppäinkomennot joutuu opettelemaan uudelleen kun Mikksoftan simun vastaavat menee jo selkärangan kautta silmät kiinni.  Grafiikka on mielestäni keskitasoa vaikka sitä on paljon hehkutettu netin palstoilla ja pokottien lennettävyys jotenkin outo. Tosin en ole käyttänyt MSFS pokotteja hirveästi vain uusien lisurikenttien ja AI liikenteen tarkasteluun lähinnä.

 

No vasta pari  päivää ollu koneella katsotaan kunhan olen virittänyt muutaman kuukauden ehkä sitten ajattelen eri tavalla. Tosin kun kokeilin uutta X Planea se ei iskenyt vaan jäi lähinnä kiintolevyn täytteeksi.  Ehkä liian kauan vain Mikkisoftan lentosimuja...

 

Kokemuksia muilla lisää tästä hekosimusta.

 

Jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään