Henri Juhantila

Maddog ei nappaa ILS sädettä?

6 viestiä aiheessa

Moro!

 

Eli mulla seuraava ongelma kun ajan Mädärillä ILS:ää niin se ei nappaa LOC sädettä, vaan lähtee LOCin kohdalta kaartamaan jyrkästi oikealle vaikka taajuus ja suunta on oikein. Mikähän tässä taas mättää?

 

Henkka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moro!

 

Eli mulla seuraava ongelma kun ajan Mädärillä ILS:ää niin se ei nappaa LOC sädettä, vaan lähtee LOCin kohdalta kaartamaan jyrkästi oikealle vaikka taajuus ja suunta on oikein. Mikähän tässä taas mättää?

 

Henkka

Onko ILS-moodi valittuna autopilotista?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onko ILS-moodi valittuna autopilotista?

 

On. Siis se lähtee hakemaan LOC sädettä ja kaartaa "yli" siitä localizerista. Täytyy kokeilla jos toimisi.

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Laitahan kuvaa niin selviää paremmin  :)

 

Noniin tässä on tilanne, kun ollaan LOC suunnassa... ja kaartaa aina yli.

[ attachment removed / expired ]

 

Henkka

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mikä konfiguraatio sulla on tuossa? Vaikuttaa AOA vähän korkealta kun vertaa nokan asentoa, nopeutta ja VSI:tä mikäli asento on ns. pysyvä. Nopeusmittarin alareunasta kun painaa niin saa laskuun tarvittavat speedbugit automaattisesti, noilla nopeuksilla "normaalimassoilla" laippaa on ulkona 15 tai 28.

 

Laippaa 15 pykälää.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään