Pekka Holopainen

Uusi kone FSX:ään: Thor's Hammer FSX freeware Rafale beta

6 viestiä aiheessa

Otsikossa mainittu kone löytyy täältä: http://www.frenchairforce.fr/news.php

 

Jos ette saa selvää Ranskan kielestä, painakaa (tuolla sivulla) alla olevan rivin perässä olevaa ICI-linkkiä. Se vie Megaupload-sivulle, josta koneen saa ladattua pienen odottelun jälkeen ei-rekisteröitynyt käyttäjäkin.

 

"Le Rafale M de Thor's sur notre site en MEGAUPLOAD gratuit (choisissez le téléchargement régulier et patientez un peu) ICI "

 

Pekka

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

mistä saa paneelin kun tuossa ei ollut sitä mukana?

 

Tuo kone on vielä beta eli ei valmis. VC on kuulemma tekeillä.

 

Edit: Täällä ohjeet oletus-Hornetin (Accelerationissa) VC-ohjaamon liittämiseksi tuohon Rafaleen: http://www.mirage4fs.com/aircraft/rafale/Merge_F-18_VC_to_Rafale.txt  VC:tä odotellessa. Minä liitin siihen erään yksinkertaisemman Rafalen 2D-ohjaamon (onnistuu vähemmällä vaivalla kuin edellinen).

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyllästyin lentelemään 2D-paneelilla ja liitin Rafaleen Etendard IVM-mallin VC-ohjaamon. Tuo jälkimmäinen konekin on vallan mainio freeware-koneeksi. Seuraavassa ohjeet tempun tekemiseen, jos joku olisi siitä kiinnostunut.

 

1. Hae Etendard IVM esimerkiksi seuraavasta osoitteesta: http://royalefrenchnavy.gratisim.fr/FSX_Creations.htm ellei sinulla jo ole sitä tai vastaavaa konetta.

 

2. Kopioi FSX\Simobjects\airplanes\EtendardIVM-2pts\model.2pts-kansiosta tiedosto EtdIVM_Cockpit_V5.mdl kansioon FSX\Simobjects\airplanes\Rafale M 3x1275litres\model

 

3. Avaa Muistio-ohjelmalla tai muulla tekstieditorilla model.cfg-tiedosto kansiosta ...\Rafale M 3x1275litres\model ja lisää sinne rivi interior=EtdIVM_Cockpit_V5. Älä laita tuohon mdl-päätettä tai ohjaamo ei näy!

 

4. Kopioi Etendardin texture-kansiosta kaikki ne tiedostot, joita ei ole muissa texture-kansioissa RafaleM 3x1275litres:n texture.VC-kansioon.

 

5. Avaa Rafalen texture-kansiosta texture.cfg-tiedosto ja poista siitä takakenoviivat rivin \\fallback.1=..\..\Rafale M 3x1275litres\texture.VC edestä, jos ne ovat siinä.

 

6. Kopioi Etendardin panel-kansiosta kaikki Rafalen panel-kansioon ja vahvista päällekirjoitus.

 

7. Etsi Rafalen aircraft.cfg-tiedostosta rivi [Views] ja tee siihen seuraava muutos:

 

[Views]

eyepoint= 14.45, 0, 1.60

 

ja ei kun lentämään.

 

 

Valitettavasti minkä tahansa koneen VC-ohjaamoa ei voi liittää mihin tahansa koneeseen, jos sitä ei ole erillisenä tiedostona mallinnettu. Oletuskoneiden VC:t taitavat olla.

 

Pekka

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään