Jan Sandholm

Shade for FSX

3 viestiä aiheessa

Ilmestynyt vähän aikaa sitten. Tekee valot ja varjot paremmin kuin oletuksena. Ilmeisesti vähän samaa asiaa kuin ilmainen ENB Series, mutta nimenomaan FSX:lle tehtynä ja toivottavasti vähemmillä ongelmilla. Ensimmäinen testi on takana ja onhan se lähes mitättömän hintansa väärti - kevyesti. Pitää demomielessä pistää kuvasarja jossain vaiheessa kun ehtii.

 

FlightSimStoressa ainakin hinta siis oli kympin paikkeilla (aussitaaloina).

 

Linkkejä:

 

- http://shadeforfsx.blogspot.com/

- http://www.flightsimstore.com/product_info.php?products_id=1894

- http://www.orbxsystems.com/forum/topic/36808-shade-a-comparison/ (toivottavasti ei vaadi kirjautumista, en ole testannut)

 

Shade is a small program that allows you to setup custom colours/tones schemes for FSX's 3d/Terrain lighting/shadow & Fog values this allows you to alter the contrast between light and shadow tones within FSX allowing for creation of more realistic lighting conditions with much better definition/contrast.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kerropa riittääkö kertasäätö, vain meneekö nysväämiseksi ennen jokaista lentoa?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kerropa riittääkö kertasäätö, vain meneekö nysväämiseksi ennen jokaista lentoa?

 

Siinä on useita eri tapoja käyttää. Jos haluaa, saa nysvätä, jollei halua, ei ole pakko.

 

Mukana tulee varsinaisen pääohjelman lisäksi mm. kaksi eri FSX:n käynnistävää apuohjelmaa. Toisella voi aloittaa FSX:n samalla tavalla kuin klikkaisi fsx.exe:ä, mutta ohjelma kuitenkin taustalla "injektoi" (ilmeisesti muistinvaraisesti) uudet shaderit käyttöön. Kun FSX:n ajo loppuu, palautuu sama tilanne kuin ennen ajoa. Eli ei siis tee muutoksia fsx:ään (mikä on hyvä). Toinen ohjelma tekee saman, mutta odottaa 30 sek ennen kuin tekee injektion. Tämä on kätevää jos käyttää FSX:n käynnistämiseen jotain muuta ohjelma, esim. FPS Limiteriä (kuten vaikka minä). Ajon jälkeen palautuu tässäkin alkuperäinen tilanne (eli tekee muutoksen ilmeisesti vain muistinvaraisesti ajon aikana).

 

Pääkäyttöliittymällä en ole vielä mitään testejä tehnyt, joten en osaa siitä sanoa, ilmeisesti sillä saa muokattua ja tallennettua pysyvämpiä shader-konffeja. Enkä vielä tiedä mikä on se konffi, joka valitaan käyttöön kun käyttää noita fsx:n käynnistäviä apuohjelmia. Jokin sieltä näyttää kuitenkin poimiutuvan.

 

EDIT:

 

Tuossa ym. orbx-topikissa on ekalla sivulla lyhyt käyttöohjekin (rsvette123) kuvana (toivottavasti toimii kirjautumatta).

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään