Pertti Lode

Scenery kaataa simun

2 viestiä aiheessa

Ei tämä mikään uusi huomio ole mutta ei ole tullut aikaisemmin kysyttyä.

Olen silloin tällöin kokeillut Fs9 maisemia FSX:sä ja useimmiten ne toimivat ilman mitään vikoja tai joitakin pieniä voi esiintyä mikä ei sinänsä ole minua häirinnyt.

Tämä vika esiintyy sillain että jos menee sinne asennettuun maisemaan ja on yö,aamu tai ilta simussa niin kaikki menee hyvin, mutta kun vaihtaa sen päiväksi niin simu kaatuu heti, mistä tämä johtuu? ja voiko sitä jollain tavalla korjata yksikertaisesti?

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sama ilmiö esiintyy joskus kun asentaa Fs2002 maiseman Fs2004:seen. Joku Suomi-maisema oli tälläinen, en nyt muista äkkiseltään mikä kenttä se oli. Syytä en kyllä tiedä mutta veikkaan, että joku päivätekstuurin tiedostomuoto olisi epäsopiva. Vai voisiko kentän korkeusarvolla yhdistettynä päivätekstuureihin olla jotain osaa tuossa?

 

Aikoinaan kun tein Turun Militay-meetingiin sitä makkaramyyntiä ja koneella lähestyin sitä niin simu kaatui heti jos se objekti oli kiinni 0-tasossa. Piti laittaa se objekti hieman irti kentästä ennenkuin se toimi kunnolla ja jos nyt oikein muistan niin tuo kaatuminen tapahtui juuri päiväsaikaan kesällä. Siinä makkaramyynnissä ei ole yötekstuureja ollenkaan.

:-\

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään