Guest FIN1979

FSX ulkoisella kovalevyllä ?

5 viestiä aiheessa

Moi.

 

Alkaa taas käydä levytila vähiin kun on tullut installoitua FSX:lle kaikenlaisia lisäosia ja ne kun vievät nykyisin aivan törkeesti tilaa.

 

Mulla on varastossa ylimääräisenä ulkoinen 500GB USB2.0 kovalevy. Meinasin että jos FSX:n heittäisi sinne kokonaisuudessaan lisäosineen kaikkineen ja pitäisi USB levyä koko ajan kiinni koneessa. Onko kukaan testannut että toimiiko ? Tippuuko fps:t jos simua käyttää ulkoiselta levyltä ? Voiko simukansion siirtää suoraan kokonaisuudessaan C:-asemalta ulkoiseen kovalevyyn ilman että installoi koko hoitoa uudestaan, tietenkin joutuisi uudestaan linkittämään oikeaan polkuun windowsin rekisterissä yms. ?

 

Jani

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Voi olla, että homma toimisi teoriassa ja lähtisi pyörimään jne. mutta voi usb:n tiedonsiirto-nopeus tulla ongelmaksi, ja aiheuttaa joko fps ongelmia tai stutteringia. Kenties tulevaisuudessa, USB 3.0:lla ja sitä käyttävillä ulkoisilla.. Ero tulisi varmaankin olemaan silloin luokkaa normaali HDD vs SSD.

 

Mutta siis, kysymykseesi; jos sulla on tylsää niin kokeile vaan, mutta sanoisin että erittäin suuri riski että tiedostonsiirto-nopeus ei riitä simun sulavalle toiminnalle. Mutta mitä lukenut netistä (googlasin kysymyksesi.... ) niin kaikki sanovat että järjettömän alhainen FPS.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Toinen vaihtoehto on E-Sata, sillä saa normaalilla nopeuksilla joita SATA asemat antaa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään