Guest macklin

Jalat/metrit korkeus muuntotaulukko?

6 viestiä aiheessa

Moro!

Olisiko jollain tietoa mistä saisi tulostettua jalat/metrit korkeus muuntotaulukon? Lähinnä kiinnostaisi nuo alle 1500M olevat korkeudet jalkoina.Vatsim ajoilta printtasin jostain ja se on nyt kadoksissa enkä millään muista mistä tämän sain. En kaipaa mitään ohjelmaa vaan taulukko muotoisen jonka tosiaan voi tulostaa.

 

jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moro!

Kiitos vastauksista mutta kumpikaan ei oikein ole mitä haen ja tuo venäläinen minulla jo on. Täytyy ottaa kynä käteen ja laskea ne puuttuvat jalat sillä käytän tällä hetkellä venäläisiä karttoja (Russian AIP) ja niissä on vain metrit. 3.2808:lla kun kertoo ja vähän pyöristää sopivaan suuntaan niin avot.

 

jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei varsinaisesti liity aiheeseen, mutta Avsim.su:sta löytyy tuoreita Jeppesenin karttoja Venäjän kentille. En tiedä minkätyyppisistä kartoista nyt puhuttiin, mutta selkeämpiä nuo ovat kuin veli-venäläisten omat lentokenttäkartat.

 

Venäjä: http://www.avsim.su/f/skhemi-aeroportov-110/skhemi-krupneyshikh-aeroportov-rossii-iz-bazi-jeppesen-cikl-1113-39160.html?action=download&hl=

IVY-maat: http://www.avsim.su/f/skhemi-aeroportov-110/skhemi-krupneyshikh-aeroportov-stran-sng-iz-bazi-jeppesen-cikl-1113-39159.html?action=download&hl=

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moro!

Noissa IVAO:n metri/jalat on ihan normaalit metri korkeudet jalkoina eli 1500M,1200M,900M ja 600M siis puuttuu 1400M,1300M,1100M,1000M,800M,700M,600M,500M ja 400M. Nykyisissä uusissa venäläisissä kartoissa jotka ovat ihan Jeppesenin veroisia ja aina ajan tasalla niin monilla kentillä käytössä nuo puuttuvat korkeudet. Lisäksi AIP Russiassa on myös ajantasaiset reittikartat, lisäksi ne ovat myös englanniksi. Tämä nyt selvennyksenä mitä ajoin takaa nyt olen tehnyt ilselle nuo puuttuvat korkeudet paperille eli homma on hanskassa.

 

jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään