Rolf Niemi

FSX:n perusongelma

2 viestiä aiheessa

En nyt keksinyt muutakaan otsaketta kuvaamaan ongelmaani, joka koskee kaikkia simuuni asennettuja koneita.

 

Joka kerta kun käynnistän koneen normaali-proseduurien mukaan (ei Ctrl+E) joudun veivaamaan polttoaineventtiiliä  kerran auki / kiinni / auki ja vasta sitten saan koneen käynnistettyä. No GA-koneissa tuo nyt ei ole mikään ongelma, mutta tänään hankin CERA:n Bell 412-kopterin enkä saa sitä käyntiin - en sitten millään. Käynnistettäessä moottori pyörii jonkin aikaa, mutta koska polttoaineen syöttö ei toimi, niin akku on tyhjä alta. En tiedä, onko tähän edes mallinnettu tuota Ctrl+E-systeemiä, mutta ei sekään toimi - yritetty on. YouTubessa on hyvä käynnistys-tutoriaali eli siltä osin ei ole mitään ongelmaa.

 

Olisiko kellään toimivaa vinkkiä, miten toimia? Voisiko tuo johtua siitä, miten defu-Cessnan aikanaan on tallentanut eli kaikki kytkimet OFF?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vastaanpa itselleni ja vinkiksi muille mahdollisen vastaavan ongelman esiintyessä. Ratkaisu oli perin yksinkertainen pienen miettimisen jälkeen. FS2004:ssä tätä usein suositeltiin, mutta en koskaan joutunut sitä käyttämään, mutta nyt se sitten tuli FSX:ssä esiin. Pitää ladata default Cessna - pyöritellä sitä polttoaineventtiiliä kerran joka asennossa ja palauttaa se sitten keskiasentoon BOTH. Tämän jälkeen ladataan kopteri ja kas kummaa, kaikki toimii siten kuin pitääkin - paitsi lentäminen, joka taas on pilotista kiinni  ;D

 

En ole koptereilla ennen kokeillut. Vispilä nousee hienosti ilmaan ja tottelee tiettyyn pisteeseen asti melko hyvin, mutta paikallaan pysyttely onnistuu aina vähän tuurilla ja laskeutuminen hallitusti loppuun asti siihen pisteeseen kuin on tarkoitus ei oikein suju.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään