Guest platz

PMDG 747-4 ongelma

2 viestiä aiheessa

On tullut eteen pieni ongelma tuon koneen kanssa. Eli ennen asennus ja lentely toimi aivan mainiosti, mutta kun formatoin koneen ja asentelin FSX:n uudelleen ja PMDG 747-400X, niin ladattaessa kapteenin puolen gauget (esim. PFD) ei oikein toimi kunnolla. Perämiehen puolella ne näkyy osittain. Oma versioni on kyllä ihan lainmukaisesti ostettu PMDG:ltä (tiedän että piraattien kanssa on ilmeisesti jotain samantyylisä ongelmaa) ja lisäosina on vain REX2, FinlandX, Photosceneryt suomesta ja kenttiä.

 

Tuossa olisi ehkä samanlaista ongelmaa havaittavissa: http://forum.avsim.net/topic/334050-new-install-on-win7-does-not-work/ mutta kun ei kehtais alkaa taas uudelleen formatoimaan koko konetta. Käyttiksenä on siis win7 64bit. Koitin myös uudelleen asentaa koneen, mutta sama ongelma jatkuu.

 

En myöskään noista forum.avsim.net ohjeista oikein tajunnut miten tuo .NET laitetaan ohjauspaneelista päälle?

 

Oliskohan kenelläkään ollut samanlaista ongelmaa? Voiko johtua siitä, että FSX luulee koneen olevan laiton kopio? Muuten kaikki koneet ja hommat toimii vallan kivasti...  :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos olet niitä .NET juttuja asennellut, ne on automaagisesti päällä ja et ole niitä itse kytkenyt päältä pois.

Asennukset kannattaa järjestelmänvalvojan oikeudella asennella ja aina kannattaa uninstalloida kone täydellisesti ja vielä itse käsin poistaa tiedostoja jos jää ja kokeilla siten uutta asennusta.

 

Kyllä nuo asennukset itselläni Win7 64bit on toiminut ja myös FSX:ssä ongelmitta koneet toimineet.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään