Guest Juhak

Maalaria haetaan: OH-IMS

3 viestiä aiheessa

Suomen Ilmailumuseon Aztec-simulaattori kaipaisi simun kanssa samoissa väreissä olevaa ulkomallinnusta FS2004:een. Koska simun lentomalli on Baron, tehdään ulkomaalauskin Baroniin (katsotaan jos tämä identiteettikriisi Baron/Aztec joskus ratkeaa). Simun maalaus on täysin kuvitteellinen, joten IRL-mallia koneelle ei ole. Keskirunkoa lukuunottamatta muu maalaus pitää suunnitella.

 

Baronin paintkit löytyy täältä: http://www.dreamfleet2000.com/Previews/B58/preview_downloads.html

Ja simu näyttää tältä

[ attachment removed ]

 

Jos olet tehnyt maalauksia aiemmin, ja tämä projekti tuntuu kiinniostavalta, ota yhteyttä privalla. Projektista saatavan mittaamattoman kunnian lisäksi bonuksena järjestynee esim. museon vapareita.

Juha

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eikös tuosta Aztecista löydy ilmainen FS2004 lisuri Avsimistä muistaakseen, Bill Lyonsin tekele tais vielä olla ja aika hyväkin. Sitähän kannattaa käyttää tuossa simulaattorissa.

 

EDIT: Se olikin Apache, mutta Aztec koneelle löytyy noin 10$ maksava äänipaketti simulle. Se varsin antaa vähän aidon tuntuisuutta tuohon simulaattoriin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Äänet ovat ihan kohdallaan Baronissakin, ilman maksullisia äänipaketteja. Tärkeintä olisi nyt vain saada maalattua koneen ulkomalli simua muistuttavaan maalaukseen...

Juha

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään