Guest Dmitri Glouchenko

FinnAero VA - uusi konsepti

8 viestiä aiheessa

FinnAero on 26.07.2010 perustettu uuden sukupolven virtualinen lentoyhtiö, jossa simuloimme realistisesti suomalaisia lentoyhtiöitä. FinnAero toimii FSAirlines.net palvelun yhteydessä ja tarjoaa monia realistisia lisäominaisuuksia virtuaaliseen lentämiseen verrattuna perinteisiin virtuaalisiin lentoyhtiöihin.

 

Vahvuutemme verrattuna muihin lentoyhtiöihin ovat mm. seuraavia:

 

 • Simuloimme kaikkia neljää suomalaista lentoyhtiötä: Finnair, Finncomm, AirFinland, Blue1. Sinun ei tarvitse tyytyä vain yhteen kun voit saada ne kaikki. Valitse mieleisesi, tai vaihda mielesi mukaan kun haluat vaihtelua!
   
 • Kaikki lentoyhtiöiden realistiset aikataulut, koneet, kohteet vain meiltä.
   
 • FinnAeron laivueet on jaettu simuloitujen lentoyhtiöttemme mukaisesti. Meilta löytyvat KAIKKI koneet, joilla suomalaiset lentoyhtiöt operoivat. Et koskaan pääse tylsistymään vain muutamaan konetyyppiin tai reittiin!
   
   
 • Lisäksi meillä on useita legendaarisia ja mielenkiintoisia BONUS koneita (kuten vaikka A380, CONC, C750, E45XR, B767, MD-11/F). Koe nämäkin jännittävät ja legendaariset koneet ammattimaisesti ja kaupallisesti! Koe muutakin kuin vain tavallisia scheduled-lentoja!
   
 • Reaaliaikainen lennonvalvonta - Näe kaikki lentomme Reaaliajassa Flight Monitorilta
   
 • Kaikki lentosi taltioidaan ja arvostellaan - Pidatko itseäsi ammattimaisena virtuaalilentäjänä? Todista se Flight Ratingillasi! Yksikään lentosi ei mene enää hukkaan, hyödyta itseäsi sekä lentoyhtiöta. Kaikki lentotunnit kirjautuvat profiiliisi automaattisesti!
   
 • Lentäjä ylenee lentuntiensa mukaisesti Kokelaasta Vanhemmaksi Kapteeniksi. Lisäksi lentäja kerää itselleen palkintoja ja saavutuksia! (yli 50kohdetta, yli 1000nm, yli 1000matkustajaa, jne!)
   
 • Kilpailu ja statistiikka - FSAirlines systeemissä on satoja muitakin lentoyhtiöitä, joiden kanssa me kilpailemme! Edusta Suomea Virtuaalisessa ilmailussa FinnAerossa ja auta meitä nousemaan statistiikassa ykkoseksi maailmanlaajuisesti!
   
 • Lentäjä saa jokaisesta lennostaan virtualipalkkaa - Palkan voit tuhlata vaikka omaan yksityiskoneeseen (lennettävä!), luksusautoihin, veneisiin, moottoripyriin, huviloihin, asusteisiin, elektroniikaan, vaatteisiin ja muihin tavaroihin mielesi mukaan!
   
 • Meidän lentoyhtiössä lentokoneet ovat investointeja, lennot tuovat lipputoloja, polttoaine maksaa, ja lentokoneet kuluvat käytössä ja vaativat huoltoa! Muissa lentoyhtioissa ei ole lähelläkään tälläistä realismia!
   
 • Jokainen lentosi vaatii nyt tarkan polttoainelaskelman - Arvioi polttoainekulutuksesi ammattimaisesti ja minimoi polttoainekustannukset oikeilla lentotoimenpiteillä! Tätä oikeatkin lentoyhtiot vaativat lentäjiltään!
   
 • Pyrimme lentämään kaikki lentomme, joko VATSIM tai IVAO verkossa realismin parantamiseksi, mutta myös uskottavuutemme ja kuuluvuutemme edistämiseksi! Edusta sinäkin rohkeasti FinnAeroa!
   
 • Kiinnostavatko lentoyhtiön pyörittämiseen liittyvät asiat? FinnAeron henkilokunnassa on viela vapaita paikkoja, ota vastuuta ja vaikuta yhtiömme toimintaperiaatteisiin ja tulevaisuuteen!
   
 • Ei lentopakkoa- ilmoitat vain henkilökunnan jäsenelle, että pidät taukoa tai lomaa ja asemasi pilottina on turvattu.
   
 • Tiukka yhteishenki - me tarjoamme aina reaaliaikasen tuen lentäjillemme, pidämme päivittain yhteyttä mm. MSN, Facebook, TeamSpeak3 tai Skypen välityksellä. Yhteisöllisyys on meidän toiseksi tärkein tavoite!
   
 • Mahdollisuus BONUS-lentoihin - tekisikö mielesi tehdä lento, jota ei oikeasti ole olemassakaan? Ei hätää, myös näista lennoista voidaan neuvotella ja Reittivastaavamme voi tarvittaessa luoda Bonuslennon Sinua varten!
   
 • Koneeseen VOI tulla häiriö lennon aikana - TÄMÄ on TODELLISUUTTA, mutta pystytkö SINÄ ammattimaisena virtualilentäjänä pärjäämään tiukassa paikassa. OSAATKO tehdä oikeat hätätilannetoimentpiteet? Saatko koneen turvallisesti maahan? Lisää todellista haastetta vain FinnAerossa
   
 • Lentäjien palkkauksemme on koko FSAirlines systeemin avokätisimpiä! Lentäjän palkka heti aloittaessa 70% lipputuloista. Henkilökunnan palkat, jopa korkeampia!
   
 • FinnAero ei tarjoa verkkolentämisen alkeiskoulutusta, joten oletamme sinun jo osaavan tavallismmat virtualilentäjän taidot. Kuitenkin pyrimme aina kehittymään yhtiönä ja jaamme kaiken tietotaidon aina kokemattomammallekin pilotille.
   
 • Ikäraja on 16v.

 

Tämä keskustelun tarkoitus ei ole mainostaa, vaan saada ihmisten mielipiteitä uudesta virtuaalisen lentoyhtiön konseptista. Pidämmehän keskustelun asiallisena.

FinnAero ei lisäksi sitoudu missään simuloimaan PELKÄSTÄÄN aitoja lentoja, joten on turha viedä keskustelua sivuraiteille. Me simuloimme IVAOn ja VATSIMin sääntöjen puitteissa kaikkia haluamammia lentoja.

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Tämä keskustelun tarkoitus ei ole mainostaa, vaan saada ihmisten mielipiteitä uudesta virtuaalisen lentoyhtiön konseptista.

 

Tämän topicin tarkoitus on antaa asiasta kiinnostuneille lisää informaatiota ja muutenkin kerätä mielipiteitä hieman erilaisesta virtuaalilentoyhtiöstä. Kyseessä ei ole mainos, vaikka tietysti kukin ottaa sen omalla tavallaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

FinnAero tarjoaa oivallisen paikan pilotille, joka ei halua kuulua useaan lentoyhtiöön. Ei tarvitse enää pomppoilla yhtiöstä toiseen kun kaiken voi tehdä saman katon alla (myös oikean yhtiön ulkopuolisen verkkolentämisen). Täälläkin on lentäjiä, jotka kuuluu Virtual Finncommiin, Virtual Finnairiin JA Virtual Blue1, jossa en itse näe mitään järkeä.

Missä lojaalisuus omaa yhtiötään kohtaan?

 

Lisäksi ko. yhtiöt eivät edusta Suomea alati kasvavassa maailmanlaajuisessa yhteisössä kuten FSAirlines, vaan ainoastaan itseään. Ne eivät kilpaile kenenkään kanssaan vaan ahmivat tunteja ainoastaan omille verkkosivuilleen. Mitä järkeä siinä on, vaikka tunteja olisi 100 000? Kun ei voida kilpailla statistiikassa tai verrata muihin realiaikaisesti?

 

On totta, että perinteiset yhtiöt ovat kehittäneet edistyneet koulutusohjelmat aloittelijoille. Tätä ei FinnAerolla ole.

Finnaero on paikka pilotille, jolla on jo tarvittava kokemus edustamaan Suomea maailmanlaajuisesti virtuaali-ilmailussa. Kaikki vakavat ja lojaalit pilotit ovat tervetulleita FinnAeroon.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mutta tänne kaivataankin pilotteja, joilla on jo tarvittava kokemus edustamaan Suomea maailmanlaajuisesti virtuaali-ilmailussa. Kaikki asian vakavasti ottavat ja lojaalit pilotit ovat tervetulleita FinnAeroon.

 

Tämä ei ole mainontaa vaan ainoastaan keskustelua?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

1) Kunnollinen virtuaali lentoyhtiö ei hauku muita lentoyhtiöitä.

 

2) Jokainen lentää siinä lentoyhtiössä,jossa itse haluaa. Jos haluaa viedä hommat äärimmäisiin realistisuuksiin, kannattaa lentää vain yhtä lentoyhtiötä, jos taas meininki on enemmän let's go ja ei-niin-tiukkapipoista, voi liittyä tämmöisiin.

 

3) Virtuaalilentotuntien edustamisessa. Pienemmät maat jäävät auttamatta paitsioon. Mitä väliä on ylipäänsä sillä että lentotunnit näkee kaikki ympäri maailmaa. Kerätäänkö oikeissakin lentoyhtiöissä tunnit talteen ja rehennellään muille yhtiöille, että meillä lennetään näin paljon?

 

4) Dmitri itse sanoi ettei täma ei ole mainontaa ainoastaan keskustelua. Jokaisessa viestissä koitat kertoa muille kuin FinnAero on muita yhtiöitä parempi. Täyttää siis totaalisesti mainonnan kriteerit. Minusta muutenkaan tämä homma ei vaikuta hyvältä.

 

5) Jos kaikkia koneita voi lentää samanaikaisesti ilman mitään koulutusta. Miten käy sitten lentokoneen hallintamekanismien käyttämisen laadun monimutkaisemmissa koneissa (LDS 767, PMDG 737, 747 ja MD-11).

 

Minusta homman voi kyllä pitää pystyssä, mutta kiviä taskuun niin sanotusti. Ei tarvitse leijua, että tämä olisi SUOMEN paras lentoyhtiö. Jokainen lentää tyylillään ja homma on mielipide kysymys mutta silti on hieman paksua sanoa noin OMASTA lentoyhtiöstä.  :-\

 

Vahvuutemme verrattuna muihin lentoyhtiöihin ovat mm. seuraavia:

 

Tuosta käy vielä mainostus hyvin selville. Tosin otsikkokin sen tavallaan jo kertoo.

 

Tämä keskustelun tarkoitus ei ole mainostaa, vaan saada ihmisten mielipiteitä uudesta virtuaalisen lentoyhtiön konseptista.

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tämä ei ole mainontaa vaan ainoastaan keskustelua?

 

Jep. Pari viimeistä viestiä kiteyttää asian.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
Vieras
Tämä aihe on nyt suljettu uusilta viesteiltä.