Pekka Holopainen

FSX ääni- ym. ongelmia

3 viestiä aiheessa

Noin 5-10 minuutin pelaamisen jälkeen FSX-simusta katoaa ääni (ei katoa kokonaan, vaan sen voimakkuus heikkenee murto-osaan alkuperäisestä). Toisinaan pätkii eli katoaa ja tulee taas esille. Samalla ainakin ATC-kontakti katoaa. Lennonjohtajan ääni kyllä kuuluu (heikosti) ja komennot näkyvät ATC-ikkunassa, mutta vastauksia ei pysty antamaan. Simu ei reagoi ATC-näppäimistökomentoihin. Muuten lentäminen näyttäisi sujuvan normaalisti. Voi olla muutakin vikaa, mutta en ole vielä ehtinyt tutkia.

 

Äänikortti tarkistettu ja toimii muissa ohjelmissa normaalisti (myös tämän simukatkon aikana). Jotenkin viittaisi siis ongelmaan/miin FSX:ssä. Simun asetuksia ei ole muutettu muuten kuin joitakin koneita tai maisemia on lisätty. Voisikohan niissä olla syy?

 

Pekka

 

Edit: Ai niin ... käytän Game Boosteria (v.2.2) ja Bojoten tweakeja. Noiden asetuksia ei ole muutettu ja on toiminut tähän asti niiden kanssa ok. Mahdollisesti joku Game Boosterin sulkema taustaohjelma voisi olla tekemisissä tämän kanssa (en ole ehtinyt tutkia)?

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos sulla on Windows Vista tai Windows 7. Meneppäs ääniasetuksien Toistolaitteet kohtaan ja valitse Tietoliikenneyhteydet välilehti. Sieltä muutat asetuksen "Älä tee mitään" kohtaan jos sitä ei ole jo valmiina. Tämä ainakin vaimennuttaa ääniä automaagisesti sovelluksissa, jos on käytössä muu asetus kuin tuo "Älä tee Mitään"

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei vika ollut ainakaan Game Boosterissa, sillä sen jättäminen pois ei muuttanut mitään. Huomasin, että ääniasetuksiin oli ilmaantunut minulla olevan SB X-Fi Gamer-äänikortin sijaan "oletuslaite". Vaihdoin asetuksen SB:lle, ja ei kun lentämään... nyt simu puolestaan tilttaa tuon 5-10 minuutin kuluttua ja sen jälkeen äänen asetuksissa on taas "oletuslaite", joka aiheuttaa aiemmin kuvaamani kaltaisen ongelman.

 

Nyt pitäisi vain selvittää miksi simu tilttaa, kun äänilaitteena on SB X-Fi Gamer, vaikka silloin äänet toimivat? Pitää myös kokeilla tuota Toni konstia, josko siitä olisi jotain apua.

 

Pekka

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään