Tero H Nylund

Captain Sim 757.

5 viestiä aiheessa

Aattelin ostaa tuon captain simin 757 mutta kun demon latasin niin ruudun päivitys oli ehkä 1fps siis tökki jokatoinen sekunti eikä siitä oikein saanut mitään irti. Eli onko captain simin demo tahallaan hidastettu tai jotain. Ottaisin myös ehdotuksia vastaan muista 757 lisäosista.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onhan se raskas lisäosa, ei tietääkseni mitenkään hidastettu tuo demo ole. Suosittelen Qualitywingsin 757:ää, se ei ole yhtä raskas, näyttää paremmalta, sisältää paremmat äänet ja ennenkaikkea on vähemmän buginen. Eipä häviä Captainille systeemeissäkään.

 

Omalla koneellani jostain syystä sekä CS 757, 767 että B707 moottorit sammuvat kesken lennon muutamien tuntien jälkeen ilman mitään näkyvää syytä, ja ctrl + e toiminnolla moottorit kuitenkin starttaavat joten polttoaineen vajauksesta ei ole kyse (senhän toki näkee jo muutenkin), enkä usko että kyseessä olisi mikään minun tekemäni virhe koska ennen käyttiksen vaihtumista win 7:ksi näitä ongelmia ei ollut, ja Level D:n laadukkaan 767:n kanssa ongelmia ei ole vaikka ihan samaan tapaan sitä käytän. Tämän lisäksi varoitusäänien kanssa ongelmaa, täydellisessäkin lähestymisessä huutaa dont sink koko lähestymisen ajan, ja joskus vaakalennossakin bank anglea.

 

En suosittele ostamaan kyseiseltä firmalta mitään.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Asia selvä. Täytynee sellainen Level-D ostaa. Tosin omaan silmään tuo 767 näyttää todella rumalta. Eikös LDS:ältä ole jossain vaiheessa tulossa 757?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo, LDS:ltä pitäisi olla jossain vaiheessa tulossa myös 757, mutta paras 757 tämänhetkisistä on tuo QW:n tuotos.

 

Tuo LDS:n 767 kyllä on aika vanha lisäosa ja siksi on ulkonäöltään vähän karu, mutta systeemeiltään se on erittäin hyvin mallinnettu, ja ohjaamoon saa ilmaiseksi paremmat tekstuurit heidän foorumeiltaan. Todennäköisesti sitten 757 tulee olemaan ulkomalliltaan paremman näköinen.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään