Guest JMK

Key Kayakers

3 viestiä aiheessa

Minulla on FS-X ja Acceleration Win 7 koneessa. Tehtävässä Key Kayakers kun kaatuneet kajakit löytyvät, niin ohjelma "särkyy". Ei vastaa enää kaasuun eikä ohjaussauvaan. F11:n takana oleva kuva (tässä tapauksessa) helkopterista pysähtyy eikä sen suuntaa enää voi vaihtaa. Mikään tehtävä ei tämän jälkeen enää onnistu. FS:n korjaaminen "repair" toiminnolla ei auta. Pitää poistaa ja asentaa uudestaan, jolloin kaikki prenikat katoavat.

 

Epäilin ensin levyä ja koneeseen laitettiin uusi SSD-levy. Kun pääsin Key Kayakeriin ja justiinsa  samaan paikkaan, niin ohjelma meni samalla lailla rikki. Kun sitä yrittää ajaa varakopiosta niin sama juttu. Vialle mennyt kohta on jossakin muualla kuin pääohjelmassa.

 

Tietääkö joku, mikä on syy ja miten se mahdollisesti korjattaisiin?

 

Terveisin,

Matti Kataja

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hei,

 

ollaan nyt tutkittu asiaa perusteellisesti, kahdella tietokoneella ja kolmella levyllä. Repair ei onnistu, ohjelma ei käynnisty. Jos asentaa pelkän perusosan, niin Accelerationin missionit ei lähde käyntiin. Pitää ensin poistaa koko ohjelma ja sitten asentaa uudestaan. Ilmeisesti sama prosessori riittää kun MS ei napise useammasta käynnistyksestä.

 

Lentämällä heti kolmantena tehtävänä Keys Kayakers pääsee kyllä kajakkien luo, mutta (langattomassa näppäimistössä) nappula J ei laske köyttä eikä kavereita saa ylös vaikka kuinka leijuisi yläpuolellaan. Jos menee alle parin metrin niin tulee "crash". Ohjelma ei kuitenkaan kaadu siten kuin paljon lentämisen jälkeen. Vastaava ongelma on ollut Sugarloaf-tehtävässä. Siinähän on köysi jo valmiina. Vaikka sitä miten kieputtaisi, niin taakkaa ei saa kyytiin.

 

Minulla on jonkin verran atk-alan kokemusta, aloitin vuonna 1961 ja olen siitä pitäen ansainnut aiheella leipäni, myös perheelle. Tämän kokemuksen perusteella arvioin aika vahvasti törmänneeni toiseen FS X ohjelman virheeseen: Jokin indeksitaulukko tulee täyteen ja vuotaa yli. Tähän viittaa sekin, ettei varmistus uudella Win 7 koneella onnistu vaan näytölle tulee muistiosoite ja tieto, että on "fatal error".

 

Se ensimmäinen virhe liittyy logbookin siivoamiseen. Sanotaan, että rivin voi poistaa. Ja voikin, mutta jos sitten jatkaa lentämistä, niin jokin indeksi on metsässä eikä  ohjelma enää uudestaan käynnisty. Kaksiydinprosessorissa ykkösprosessori käy täysillä viitaten lyhyeen kieriöön ohjelman sisällä. Enpä ole raskinut uudella neliydinprosessorilla kokeilla. Varakoneella pitäisi kokeilla. Voisi olla, että jos ohjelman sulkee heti poistojen jälkeen, niin indeksi päivitettäisiin oikein.

 

FS X:ssa on muitakin jänniä piirteitä. Jos jossakin missiossa sammuttaa lopussa moottorin tai moottorit, niin seuraavassa tehtävässä, jossa niiden kuuluisi käydä heti alussa ne eivät käykään. Putosin rättisiivellä pari kertaa mereen ennenkuin ymmärsin yhteyden.

 

Terveisin,

Matti Kataja

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään