Guest East

ProSim737 - kokemuksia?

4 viestiä aiheessa

Olisiko kenelläkään kokemuksia tällaisesta: http://prosim737.com/

 

Täällä kun on esim. PM:n ja Sim-Avionicsin käyttäjiä, kiinnostaisi kuulla, oletteko pohtineet tai kokeilleet tuollaista edullista vaihtoehtoa... ulkomaisilta foorumeilta löytyy jonkin verran kommentteja, vaan löytyykö täältä?

 

-Mikko

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Päivityksen 1.02 mukana lisättiin myös beta-versio säätutkasta. Kehittävät sitä edelleen koko ajan paremmaksi, sikäli mitä nyt simusta irti saa. Ei taida tuo säämallinnus olla FS:n parhaita puolia...

 

Aika huimaa on ollut tämän softan kehitys kaiken kaikkiaan. Lisäksi muutamalla kympillä saa (vain Prosimiin tosin) Jetstream flight modelin, jota kehuvat aika lailla maasta taivaisiin. Käsittääkseni tuo heppu, joka modelin on tehnyt, tekee hommia myös Lockheed Martinille (Prepar3D-juttuja).

 

Sanoisin, että Prosim alkaa olla kilpailukyvyltään sen luokan tekele, että 737-rakentajien on pian turha edes vilkuilla muita. Muutamalla satasella saa kyllä katetta rahoilleen. Nähtäväksi jää, miten kauan tuo on noinkin edullinen.

 

Tässä muuten suora linkki foorumille, jos joku ei ole vielä kurkannut: http://prosim737.com/forum/index.php

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

- -

Nähtäväksi jää, miten kauan tuo on noinkin edullinen.

 

Noh, vuoden verranhan se ehti olla halpa. Eli helmikuun alusta hinta tuplaantuu (300€ -> 600€ ilman alvia) joten jos joku on miettinyt toimivan lasiohjaamopaketin hankintaa, niin nyt jos koskaan se kannattaa tehdä. Tammikuun ajan myyvät vanhaan hintaan.

 

Sinänsä odotettava muutos, koska kilpailevat softat on hinnoiteltu selvästi ylemmäs. Tiimillä on homma kehittynyt ammattimaisemmaksi ja toki firman pitää tehdä katetta. Tulevaisuuden kuvioista voi lukea täältä: http://prosim737.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=3743.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään