Esa Sairio

Mikä mesh missäkin - löytyykö ohjelmaa?

5 viestiä aiheessa

Onko olemassa ohjelmaa, jolla voisi katsoa helposti, minkälainen mesh on milläkin alueella FS 2004:ssa?

 

Olen asentanut itselleni esim. koko Euroopan, USA:n, Etelä-Amerikan, osittain Kauko-Idän ja Japanin meshit, joissa erottelukyky on kussakin 75 metriä ja tietenkin Finnmeshin Suomeen, samalla 76 metrin erottelulla.

Jos kuvaamani ohjelma olisi olemassa, sillä näkisi millä alueella FS:n maailmassa olisi asennettuna 75 metrin mesh, millä alueella olisi vain vakiomesh (erottelu 1,2 km) tai jotain näiden väliltä esim 150 metrin tai 300 metrin erottelulla muodostettu mesh.

 

yES

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Terve,

 

ei kyllä taida olla. Vakiomesheistä on kyllä ollut aikoinaan erittely, mutta ei sekään ollut kartan muodossa. Mutta semmoinen interaktiivinen, joka näyttäisi suoraan asennetutkin meshit...ei. Olisi se hieno tietysti. Mulla on vain vanha koulukartasto, johon olen piirrellyt lyijykynällä asentamieni meshien rajoja... toimii sekin. Vaikka tuhruinen onkin.

 

--- Jorma S.

 

LISÄYS: tätä oli vähän vaikea löytää. Ehdottomasti lukemisen arvoista juttua mesheistä ja muustakin. Täältä löytyy se luettelo FS9:n vakiomesheistä:

 

http://home.earthlink.net/~smgreenwood/welcome.shtml

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

TmfViewerillä saa avattua nuo mesh-tiedostot näkyville, ei taida suoraan näyttää resoluutiota, mutta kartalta voi silmämääräisesti arvioida kuinka karkea tarkkuus on. Ohjelma löytyy FS:n Terrain SDK:sta.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tässä on kuva tmf-viewerin näkymästä.

 

 

[ attachment removed ]

 

En minäkään sieltä LODia näe...   Sijainnin joutuu hakemaan joltain muulta kartalta - laitoin kursorin tuohon vasempaan yläkulmaan, jolloin alareunassa näkyvät sen koordinaatit. Kun sitten hakee vastakkaisen kulman - eli oikean alanurkan  - koordinaatit, alueen saa sijoitettua vaikka siihen koulukartastoon.

 

Tämä on korvaamaton apuväline kun tekee meshiä, mutta hankalaahan sitä on käyttää yleisempään tarkasteluun.

 

LISÄYS: huomasinkin vasta nyt, että kursori putosi jostain syystä pois ruutukaappauksesta. Sen pitäisi siis olla tuon vihreän alueen vasemmassa ylänurkassa. Koordinaatit ovat alapalkin vasemmassa reunassa; jos ne eivät erotu kunnolla niin ei sillä tässä yhteydessä ole merkitystä. Siellä ne ovat...

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään