Guest FinnairAviation

Mikä payware scenery?

2 viestiä aiheessa

Heippa!  :)

 

Kysysin, että mikä olisi hyvä ja suositeltava paywarescene purjelentoon ja muutenkin pikkukoneille? Mielellään isompi alue (enemmän kuin pelkkä kenttä). FPS -ystävällinen mieluiten ja FSX:lle olisi.

Sijainnilla ei hirveätä väliä. Tuota Plum Islandia katselin ja ihan kivalta päällepäin näytti, mutta onko ostamisen arvoinen?

 

-Aku

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itse suosittelisin FTX komboa NA blue eli Pacific Northwest ja sen kaveriksi joko Concrete tai Darrington kenttä. Pacific northwestiin on OZx:n ilmaisscenerypakettikin, joka lisää ~5 pikkukenttää san juanin saarille, jotka ovat erittäin hyvälaatuisia ja sisältävät photopohjan. :) About 30-40€ tuo paketti, mutta varmasti sen arvoinen! PNW myös sisältää about 1000 paranneltua defukenttää, eli kaikki muunnetut kentät on oikeaa vastaavat taxiwayt jne. myös lentokenttärakennukset ovat uudet + muuta geneeristä härpäkettä kentän sivuun, joka lisää defukenttien ilmettä mukavasti, eikä harmita lentää alueella, kun kentätkin on hyviä eikä täysin default. Itse en ole vielä löytänyt yhtään defaulttikenttää PNW alueelta, vaikka lähemmäs 500h varmaankin tullut lenneltyä.

 

Eli suosittelen lämpimästi, varsinkin jos amerikkalainen maisema kelpaa. (veikkaan jos olet jo miettinyt plum islandia)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään