Guest ALind

IVAO Crowded Skies VII 2011

6 viestiä aiheessa

Hei lentäjät ja lennonjohtajat,

 

 

IVAO:ssa tapahtuu jälleen. Kerran vuodessa kaikkialla maailmassa järjestetään IVAO Crowded Skies -tapahtuma, jonka tarkoituksena on saada IVAO:n taivas ja lennonjohtopositiot tupaten täyteen. Viime vuosina olemme saaneet parhaimpina hetkinä yli 1500 käyttäjää kirjautumaan verkkoon samaan aikaan. Se on suuri määrä!

 

Tänä vuonna koetamme kansainvälisesti rikkoa ennätyksen uudestaan 8. päivä tammikuuta. Pyydämmekin koko divisoonaa ottamaan osaa tapahtumaan. Viime vuosina Crowded Skiesin huippukohdat kirjautumismäärän suhteen ovat olleet 21.00Z paikkeilla (23.00 paikallista aikaa), mutta lentää voi milloin itsellensä parhaaksi sopii.

 

Lentää voi missä itse haluaa, mutta oma divisioonamme keskittää lennonjohtopalvelut Helsinki-Vantaalle. Pyydämme lennonjohdosta kiinnostuneita ottamaan yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen fi-ec(ät)ivao.aero.

 

 

Nähdään siis 8. päivä tammikuuta, ja vietetään oikein mukavia hetkiä mahtavan harrastuksemme parissa!

 

 

CSVII.jpg

 

Terveisin,

 

Aleksi ja Suomen divisioona.

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kokoontukaamme siis johtamaan ja lentämään ylihuomenna! Nyt vedetään ennätykset uusiksi!  :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ja tämä siis tänään!

 

Suomessa on miehitettynä ainakin EFES, sekä APP, TWR ja GND EFHK:lla kello 21-01 (Suomen aikaa). Jos kiinnostuneita lennonjohtajia on yhä, muita lennonjohtoyksiköitä saa avata vapaasti.

 

Ruuhkahuippua odotetaan noin kello 23 (Suomen aikaa) mennessä. Toissa vuoden Crowded Skiesissa rikottiin ennätys samanaikaisten yhteyksien määrässä, kun verkossa oli kaikkiaan yhteensä 1941 lentäjää ja lennonjohtajaa. Viime vuonna taas rikottiin ennätys lentojen määrässä: tapahtumapäivänä tehtiin lähes 10 000 lento-operaatiota. Ja tänä vuonna toki ollaan rikkomassa näitä ennätyksiä! Lisäksi Aerosoft on luvannut lahjoittaa yhtä monta euroa hyväntekeväisyyteen, kuin lentäjiä ja lennonjohtajia on tapahtuman ruuhkahuipun aikaan verkossa.

 

Nähdään tänään ruuhkaisella virtuaalitaivaalla!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään