Esa Sairio

FSX:n osia FS 2004:een?

4 viestiä aiheessa

Onko mahdollista siirtää FSX:stä joitan osia tai toimintoja FS 2004:een?

 

Tulee mieleeni mm. seuraavat asiat:

 

1. Autogenit eli puustot ja rakennukset. Tavoite olisi lisätä FS 2004:n puu- ja rakennustiheyttä. FS 2004:n rajoitukset lienevät 300 rakennusta ja 600 puuta/noin neliökilometri kun simun autogensäätö on maksimissa (arvossa 5).

 

2. Lentokoneista esim. B 737. Tämä kone on X:ssä paremman näköinen kuin FS 2004:ssa. Miten muut koneet?

 

3. Joitan valmiiksi mallinnettuja paikkoja ympäri maailman. Sellaisia jotka ovat X:ssä realistisemmin mallinnettuja kuin FS 2004:ssa.

 

4. Mitä tahansa muuta, joka parantaisi FS 2004:n realismia ja näyttävyyttä.

 

Toivon että kukaan ei sano, että lennä sitten FSX:llä. En lennä sillä juurikaan sen tähden, että tehokkaallakin tietokoneella X on liian raskas ja framet liian huonot, jos on paljon monimutkaista maisemaa, sääilmiöitä, ai-liikennettä, vaativa lentokoneen paneeli jne. Lisäksi FSX ei ole läheskään niin stabiili kuin FS 2004 eikä X:ään saa Suomen lentokentistä kuin Hesan kentät ja Oulun. Vakiomallinnukset ovat heikkotasoisia.

FS 2004:een saa mahtavasti ilmaisia lisäosia, jolla simun saa lähes X:ää vastaavaksi ilman että framet tai stabiilius heikkenisivät.

 

yES

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hmm. On mahdollista mutta VAIKEAA. Sceneryt voivat ehkä toimia jotenkin konvertoimalla, ei kuitenkaan suoraan (??). Koneet eivät varmaankaan missään tapauksessa... Ja taitaa olla helpompaa muokata FS9stä FSXään kuin toisinpäin!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiinnostaisi tietää Mikko, miten muutat FS9:n rajoituksia niin, että autogenin määrä voi olla yhtä suuri kuin FSX:ssä. ::)

 

Sanoisin ettei mihinkään noista pysty, ellei joku ole tehnyt itse FS2004:lle lisäosia. (siis kaupunkeja mallintanut ja koneita, fsx:stä ei voi siirtää FS2004:ään. FSX on taakseppäin yhteensopiva, mutta FS2004 ei tue FSX:n uutta tekniikkaa)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
4. Mitä tahansa muuta, joka parantaisi FS 2004:n realismia ja näyttävyyttä.

 

En tiedä kiinnostaako, mutta Avsim.su:hun ilmestyi jonkin aikaa sitten lisäosa, jolla saa Ultimate Terrain tyyliset valot suurimmille teille yöaikaan. Omakohtaista kokemusta ei ole.

 

http://www.avsimrus.com/f/fs2004-effects-and-addons-46/animated-evening-and-night-highway-34218.html?action=download&hl=

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään