Guest jjjarvi

Maddog SP1 erillinen Modules FSX kansio=ongelmia PMDG 747-400X

5 viestiä aiheessa

Joo elikkä kun asensin tuon Maddogin 2008 Pro SP1 servicepackin niin se loi erillisen Modules FSX kansion FSX main folderiin.

Ja siitä alkoi ongelmat PMDG 747-400X kanssa.  PMDG kone toimii lennon aikana normaalisti mutta jos valitsee lennon jälkeen toisen PMDG 744 koneen eri moottoreilla mikä ennenkin on onnistunut niin nytpä ei onnistu.  Koneen ulkomodelli on aivan sekaisin siivet ovat pystyssä moottorit koneen katolla ja kaikki ovi ja rahtiaukot auki ilman luukuja ja ovia. Ja laskutelineet ovat kadonneet! Samoin VC on aivan sekaisin ja avoin malli! Tämä korjaantuu vain boottaamalla simu.

 

Myös jos ennen lentoa valitsee ensin jonkun mun koneen ja sitten vasta PMDG koneen niin ulkomodelli on taas sekaisin kuten edellä kuvailin.

 

Myös jos PMDG 744 lennon jälkeen katsoopi vidolta esim laskun ja sen jälkeen valitsee end flight ja palaa simun aloitusvalikkoon niin sielläpä tämä PMDG kone kummittelee taas siivet pystyssä ja ulkomodelli sekaisin.

 

Nämä kaikki ongelmat tulivat siis Maddogin SP1 asennuksen jälkeen.  Päätin kokeilla olennaista eli kopioin leonardon shh dll filun sinne missä se ennen SP1 asennustakin oli eli FSX omaan Modules kansioon ja poistin koko Maddogin luoman Modules FSX kansion.

Ja näin sain ongelmat ratkaistua PMDG 744 osalta muut lisurikoneet kuten LDS 763 ja CLS 747-200/300 eivät saaneet mitään negatiivista vaikutusta tuosta Maddogin SP1 asennuksesta.  PMDG 744 muutenkin on aika tarkka mitä lisureita on asennettu meinaan toimimisen suhteen.

 

En ole tämän jälkeen edes kokeillut Maddogin konetta toimiiko vaikka heitinkin lewonardo dll filun modules kansioon.

EDIT. kokeilin MAddogia ja hyvin toimi.  Mutta PMDG veti herneen nenäänsä eli kun Maddogin mädärin laskun jälkeen vaihdoin koneeksi 747-400 niin yllä kuvaamani ulkomodelli jälleen ilmaantui. Eli ainakin varmistui 100% mikä on syyllinen.

Olisi kiva tietää onko muille tullut samanlaisia ongelmia Maddogin 2008 SP1 ja PMDG 747-400X kanssa ja siis simuna siis FSX.

 

Niin mulla on käyttiksenä XP eli sitä fatal crashia ei ole Maddogista aiheutunut mitä monella Vista-käyttäkällä tuntuu olleen.

Katselin Maddogin forumilta ja ainakin joillain tuntui olleen PMDG MD 11 ongelmia Maddogib SP1 asennuksen jälkeen.

 

Jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

En ole muutenkaan paljon Maddogil lentänä viime aikoina ja panttasin tuota SP1 asentamistakin toukokuusta(jolloin sen imuroin) ihan tähän päivään asti kun oli pahat aavistukset sen vaikutuksesta muihin lisureihin.  Ajattelin jo uninstalloida koko tuotteen mutta sitten päätin vielä kokeilla ja huonostihan siinä kävi.  Onneksi vaikutusta ei ole PMDG Jumbon toimintaan normaalien lentojen aikana(testattu tänään viimeksi 4 h reitil) mutta tuollainen ilkeys ilmenee kun vaihtelee jumbosta toiseen. Ja maddogin jälkeen ei ole mitään asiaa valita 744 se kävi selväksi jo. Eli käytännössä aina kun on lento lennetty PMDG 744 täytyy simu bootata jos haluaa uudelleen 744 käyttää.  Mutta tämä jostain syystä vain lennon jälkeen ennen lentoa voi vaihtaa ihan normaalisti.

 

 

Laitoin tämän kyselyn vaan siksi että jos muillakin olisi ollut samanlaista onkelmaa..

Jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No näistä mysteereistä sen verran, että asentaessani DA:n Piperin se kutjake ei suostunut toimimaan kunnolla - esim. kytkimet eivät toimineet lainkaan. Otti pattiin, menin ko. foorumille etsimään vastausta ja kas kummaa, sehän löytyi. Onneksi hangaarista löytyi Fokker 70/100. Piti nimittäin olla kyseinen menopeli asennettuna, että myös Piper toimisi kunnolla. Tämä Windows 7:lla ja FS9.1:llä...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo yksinkertainen ratkaisu.  Postin FSX CFG:stä Trusted osiosta rivin jossa polku Leonardo SH DLL filulle.  Näin joka kerta kun käynnistän simun tulee kysymys haluanko suorittaa ko ohjelman laitan että ei jos en aio lentää MADDOG MD 82 teoksella ja jos sitten taas aion lentää painan OK ja kun kysyy haluanko lisätä sen Trusted osioon laitan NO jolloin voin joka kerta päättää manuaalisesti ladataanko se ongelmafilu vai ei.

 

AIvan kaikkea ei tuokaan ratkaissut koska Level D 763 kieltäytyy latautumasta kunnolla eli kone on modeliltaan vielä pahemman näköinen kuin PMDG 744 oli.  Tosin olen ennenkin huomannut että PMDG ja LDS koneilla ei kannata peräkkäin lentää vaikuttavat toisiinsa.

 

Jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään