Guest airliner pilot

Fokker F50

4 viestiä aiheessa

Itsekin joskus haaveilin Fokkerista simussa, mutta totesin nämä molemmat tuotteet foorumeita selaillessa ja kuvia katsellessa aika mitättömiksi tekeleiksi. En upottaisi rahoja kumpaankaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mutta onko sillä mitään merkitystä vaikkei Tuo Fokker olisikaan yksi parhaista kaupan olevista lisureista. Jos nimittäin Fokkerin F50:sen haluaa.

Epäilemättä nuo ovat kuitenkin parhaita saatavissa olevia Fokker 50:siä. Kyse kai on vain siitä, että kumpi?

Tuon Virtualcol koneen saisi myös Boxina ja minäkin siitä oitis innostuin . . . mutta eipä tälläkertaa tulisi boxi kovinkaan edullisesti tuolta Espanjasta vai missäs tuo firma nyt olikaan. Meinasin jo klikata sitä Visa nappia mutta tälläkertaa rahti kyllä hirvitti. Oli kalliimpi kuin itse kone. Pitää nyt katsoa mitä tekee tuon kanssa . . . jos sen vaikka saisi boxina jostain muualta, ennenkuin sortuu ladattavaan versioon.

 

Mutta tietysti voisi myös kysyä, että onko sillä mitään merkitystä vaikka rahti on kalliimpi kuin kone jos sen boxin haluaa ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Arvosteluja löytää aika helposti, joista selviää että VirtualColin tuote ei kummoinen ole. PAOBin tuotteen teossa taas on ollut mukana Fokker 50 panel projectin takana ollut mies http://www.fokker50.com/. Järjestelmät pitäisi siis hyvinkin vastata esikuvaansa.

 

Paobin tuotteeseen saa tarvittaessa lisäinvestoinnilla FMS:n. Valmiit tiedostot paneelin muokkausta varten löytyvät niin Paobin kuin Isgsimin sivuilta. Isgsimiltä siis saa tuollaisen paketin http://secure.simmarket.com/ernie-alston-integrated-simavionics-group-1-(isg1).phtml jonka avulla navigointilaitteistoa saa päivitettyä vaikka muihinkin koneisiin.

 

Paobin tuotteen suuntaan kannattaa siis ehdottamasti kääntyä, itse on jo pitänyt moneen otteeseen hankkia kyseinen lisäosa. Toistaiseksi jäänyt hankkimatta kun simuiluaika on ollut vähäistä. Tuotteeseen voi tutustua hyvin etukäteen manuaalin avulla http://www.coolsky.no/index.php?option=com_content&view=article&id=180&Itemid=94

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään