Guest Arnoldi

IVAO: IFR1-koulutustapahtuma 23.10.2010, klo 1900lt alkaen

6 viestiä aiheessa

On taas aika järjestää koulutustapahtuma uusille tulokkaille! Koulutustapahtumaa varten on kerätty valmis paketti, josta löytyvät niin kartat kuin lentosuunnitelmamallit, joiden avulla pääsee helposti perille virtuaali-ilmailun periaatteista. Tapahtuma on avoin kaikille, jotka haluavat kokeilla verkkolentämistä, edellytyksenä on, että osaa peruslentämisen. Tapahtuma käsittää lennot Helsinki-Vantaalta Tampereelle ja takaisin.

 

Tapahtuman aikana voi lennonjohtajille esittää kysymyksiä, jos jokin asia vaivaa mieltä tai on muuten epäselvä. Lennonjohtajat ohjaavat ja auttavat pulmatilanteissa. Myös muutama konkarilentäjä on tulossa tapahtumaan esimerkiksi uudemmille, myös heitä voi vaivata kysymyksillä.

 

Koulutusmateriaali tapahtumaa varten löytyy täältä: http://www.ivao.fi/tapahtumat/koulutus/ifr1/

 

Terveisin,

IVAO-FI:n henkilökunta

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tämä siis huomenna - tervetuloa mukaan!

 

Ja lennonjohtajiinhan saa tarvittaessa chat-yhteyden kirjoittamalla IvAp:n tekstikenttään .chat [lennonjohtajan kutsumerkki], esim: .chat EFHK_GND.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitokset Oskari Höglundille Helsingin Rullaukseen, Otto Niemiselle Helsingin Torniin, Aleksi Lindenille Helsingin Tutkaan Ja Anssi Maliselle Tampereen Tutkaan. Oli Todella mahtava tapahtuma, tosin lentäjiä olisi voinut olla enemmänkin

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään