Santeri Saikkonen

Simmarketin Boxed- versioiden toimitusajoista..

13 viestiä aiheessa

Eli, oon tässä nyt ostamassa Wilcon pikkubusseja Simmarketista Boxed versiona, ja tekis mieli tietää hiukan noista toimitusajoista? Onkos kellään kokemuksia?  ;)

 

Santeri

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mikä noissa boxedeissa kiehtoo, kun voisi latausversiona saada heti? Levyt vaan hukkuu. ;)

 

Tietysti aina Boxed-tuote jos se vain on saatavissa. Kaikkea ei tarvitse saada heti, aivan hyvin voi odottaa viikon. Mitä kauemmin boxin toimitus kestää niin sitä mahtavampaa on ruveta avaamaan boxia ja repimään suojamuoveja pois. Tuntuu kuin olisi saanut jonkinlaisen palkkion, joka nyt on siinä todellisena värikkäänä tuotteena.

 

Eivät ne levyt mihinkään katoa! Minä ainakin pidän ne boxien sisällä ohjekirjoineen ja koodeineen, siellä se värikäs ja kaunis levy on kun avaan boxin. Boxeista saa myös mahtavan näköisen kokoelman simulisureita ja sitä kokoelmaa on kiva kasvattaa ja varsinkin katsella.

 

Monesti katselen torneiksi kasvaneita boxipinojani ja mietin millä koneella lähtisin lentämään, pinoista näkee myös nopeasti mitkä koneet on jo ostanut niin ei osta vahingossa samaa konetta kahteen kertaan.

 

Joistakin koneista on pakko ostaa ladattava versio mutta niistäkin teen omat boxiversiot kansipapereineen, niin löytyvät sitten myöhemmin näppärästi koodeineen ym. tilpehööreineen. Tapaan myös kerätä niihin itsetehtyihin boxiversioihin muutakin kysyeiseen koneeseen liittyvää "sälää" kuten repaintteja, arvosteluja jne.

Tuntuisi tosi orvolta pitää satojen eurojen arvoisia ostokoneita vain jossain tietokoneen kovalevyllä, joka voi pimahtaa koska vain, tai tiedostot voivat korruptoitua muuten vaan. Saahan ne ladattavat versiot toki uudellen netistä . . . vai saako? . . vaikkapa neljän vuoden päästä, toivottavasti mutta turha arvuutella kun niistä voi tehdä oman Boxiversion.

 

Boxiversion pystyy myös tarvittaessa myymään pois jos siitä ei pidäkään. Tosin en tietenkään myy mitään pois koska silloin tuote puuttuu kokoelmasta ja se on ostettava uudelleen, ennenkuin mielenrauha ja tasapaino jälleen palautuu.

Itseasiassa ei ole kovinkaan tärkeää sisältääkö boxi hyvän vai huonon koneen mikäli se vain muuten on hyvän näköinen ja tyylikäs. Kannattaa kokeilla, jos sisällä on vieläpä hyvä kone niin siinä sitten on hyvä kone ja hieno boxi.

 

On myös hauskaa yrittää metsästää harvinaisia markkinoilta "katoavia" boxeja. Sellaisen omistaminen tuottaa erityisen suurta tyydytystä. Monesti ne ovat myöskin erittäin edullisia poistotuotteita.

 

Näin minä ajatten noista boxeista, kukin etenee tietysti omalla tyylillään. ;D

 

Edit: Tässä vielä linnki kuviin: http://conv.flightforum.fi/discussion/index.php/topic,87497.msg1053894.html#msg1053894

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos katselee vaikka Aerosoftin kenttiä, niin useimmissa on aika lailla sama hinta rompulle tai ladattavalle. Rompulla mukana tulee ohjekirjaa, usein karttoja tai muuta jonka joutuisi itse tulostamaan. Yllättävän monelle kentälle saa rompulle sekä FS2004- että FSX-version. Tällöin hinta on jo 50 prosenttia ladattavaa edullisempi. Toki postikulut kaventavat etua. Sitten on tietysti tuo jälleenmyyntiarvo. Download häviää aika paljon, jos rinnalla on romppuvaihtoehto.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Erityisen ärsyttäviä ovat sellaiset nettikaupat, jotka käyttävät download-versioiden lataamiseen jotain download-manageria. Ne asettelevat mahdollisesti koneeseen jotain avaimia, joita ilman ohjelman käyttö ei onnistu.

 

Ostin kerran UBISoftista erään simulaattorin download-versiona. Ensin piti ladata sellainen managerisofta ennen kuin download onnistui. Kun sitten vaihdoin konetta, ei tämä download-versio enää suostunutkaan asentumaan uuteen koneeseen. Otin yhteyttä UBISoftiin ja he aukaisivat uudelleen latausmahdollisuuden, mutta joka kerta lataus keskeytyi tämän magerin johonkin virheeseen yritti mitä tahansa. Otin uudelleen yhteyttä UBIin, mutta siellä vain kivenkovaan väittivät, että mikään ei ole vialla, vaikka homma ei minulla toiminut. Lopulta luovutin (ei 9 euron softan takia hermojaan kannata menettää). En koskaan enää osta mitään sellaisesta paikasta, josta ohjelmaa ei saa joko levyversiona tai suorana tavallisena latauksena verkosta. Pitäkööt rukkinsa. Maailma on täynnä parempiakin vaihtoehtoja.

 

Pekka

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moro

 

Paljon simmarket ottaa postikuluja suomeen lähetettäessä? En löytänyt heidän sivuilta mitään tietoa tästä......

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moro

 

Paljon simmarket ottaa postikuluja suomeen lähetettäessä? En löytänyt heidän sivuilta mitään tietoa tästä......

 

Mielestäni suurin osa tuotteista on ilmaisia kuljetuksen suhteen..

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mielestäni suurin osa tuotteista on ilmaisia kuljetuksen suhteen..

 

Hmmm . . . en tiedä mitä sanoa tähän Saikkosen kommenttiin . . . mutta . .  :-\

 

Minä olen nyt viimeaikoina ostanut boxit lähinnä Flightstoresta ja ladattavat Simmarketista. Eipä noissa boxien rahtikuluissa paljon eroa ole noiden kahden toimittajan kesken, koska boxit tulevat Air-Maililla. Oliskohan Simmarket hitusen kalliimpi kun noita vanhoja laskuja vertailin? Vähän vaikea sanoa miten tuo rahti muodostuu, en ole varma tuleeko se boxi aina samasta keskusvarastosta vai esim. Aerosoftin boxit suoraan heiltä ja lasku tilauspaikasta?

Mutta eipä nuo rahdit paljoa heittele tuli mistä tuli, kunhan vain tulee Air-Mailina. UPS on sitten jo kalliimpi. Alla esimerkki viime kesältä jossa tuli pari boxia Flightstoresta. Rahti 5.95 puntaa, eli Euroissa 8.61. Mielestäni halpaa kun ajatellaan, että tulee lentokoneella vaikkapa Saksasta ja paketti putoaa kotiin postiluukusta.

 

[ attachment removed / expired ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moro

 

Paljon simmarket ottaa postikuluja suomeen lähetettäessä? En löytänyt heidän sivuilta mitään tietoa tästä......

 

Moro! Simmarket peri minulta toimituskuluja 17.85€

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään