Jari Vanhatupa

FSX ja Suomi-VFR

2 viestiä aiheessa

Tuolla kuvankaappauksissa meinaa alkaa kiinnostava keskustelu otsikon aiheesta, niin ajattelin pistää tälle oman ketjun pystyyn niin ei tarvitse kompuroida siellä "Shotsi johona on jotaakin osastolla"

 

Mitenkäs on . . kuinka vakavasti suhtaudutaan yhdistelmään FSX ja Suomi-VFR lentely? Ainakin MIK:n porukka ilmeisesti suhtautuu vakavasti yhdistelmään, koska ovat vaihtaneet simusoftansa Fsx:ään.

 

Voihan sitä lentää niille defukentillekin, onhan siellä kuitenkin taustalla Finland X ja Esan Photosceneryt. Uskoisin, että mielenkiintoisia Suomi-VFR kuvasarjoja saisi FSX:llä aikaiseksi vaikkei ne kentät olisikaan viimeisenpäälle mallinnettuja.

Jotenkin tuntuu siltä, ettei kukaan oikein ota kaikkea irti yhdistelmästä: ( FSX, Perinteinen VFR-suunnistuslento Suomessa, Finland X, Esan Photosceneryt).

Onhan ne Fs9.n suomikentät hienoja mutta kyllä defukentätkin menettelee. Ovathan ne kuitenkin oikeissa paikoissa ja Suomi-maastot vastaavat yleisilmailukarttoja. Eikös Finland X:n periaatteessa pitäisi näyttää paremmalta kuin Fs9:n FinnTerrain.

:-\

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyllä minä tykkään ainakin lentää FSX-VFRää. Mikäli sinulla on FSX niin suosittelen kokeilemaan tuota FISDin EFHP Sceneä. Minulla toimii, vaikka on tarkoitettu FS2002, FS2004.

 

Tähän ketjuun voisitteki kerätätä ne Scenet, jotka toimivat FSXssä ja sitten ne toimenpiteet, joita ehkä tarvitaan :thmbup:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään