Ilkka Portti

Avsim.comin tiedostokirjasto uudistuu

4 viestiä aiheessa

Äkkiseltään en nähnyt tästä aiempaa mainintaa. Avsim.comin tiedostokirjasto siis uudistuu ja tämän jälkeen vanhoilla tunnuksilla ei enää pääse kirjautumaan sisään. Uusi tiedostokirjasto vaatii rekisteröitymisen Avsim.comin foorumille, jota kautta tiedostojen lataaminen onnistuu uudistetusta kirjastosta.

 

You will not be able to access the library with your old user ID and pasword. YOU WILL BE REQUIRED TO USE YOUR FORUM USER ID AND PASSWORD TO ENTER THE NEW LIBRARY SYSTEM. If you are not a member of the forums, you will not get access to the new library.

 

Koko juttu: http://forum.avsim.net/forum-311/announcement-22-the-new-file-library-please-read/

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyllä on suolesta tuo tänään julkaistu uusi tiedostokirjasto. Nyt mentiin takapakkia ja paljon! Esimerkiksi tiedostojen hakeminen tekijän nimellä ei ole enää mahdollista, vaan kaikki on kätketty käyttäjänimien taakse. Mikä parasta, valtaosalla tiedostoista ei näytä olevan edes omistajaa mainittuna! Latauslaskureissakin näkyy olevan häikkää... >:(

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Koko Avsim on nykyään suolesta. Ennen siellä tuli käytyä päivittäin, nyt ehkä kerran viikossa. Miksi ihmeessä siitä on pitänyt tehdä tuollainen tilkkutäkki. Aiempi versio ei sekään sinällään silmiä hivellyt, mutta ainakin se oli selväpiirteinen. Maailma tarvitsisi enemmän Googlen kaltaisia pelkistettyjä ja virtaviivaisia käyttöliittymiä ilman ylimääräistä scheissea (sitä en osaa sanoa tarvitseeko enemmän Googlen kaltaisia firmoja, mutta nyt puhutaankin GUI:sta). Kaikki meni pieleen heti vuoden -96 jälkeen kun mainosmiehet alkoivat tehdä nettisivustoja... Puuh... :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla
We did not know and could not predict what the performance level of the new library would be until we brought it entirely on line. Now we know. It is unacceptably effecting the performance of the entire system, placing an extremely high and unbalanced load on one of our servers. We cannot allow that to exist, so we will be reverting back to the legacy library within the hour.
Tälläinen lukee nyt sivulla, ihmettelinkin miksi koko systeemi tiedostokirjaston ulkopuolellakin tuntui toimivan erittäin takkuisesti.

 

Toivottavasti jäävät käyttämään vanhaa systeemiä pysyvästi...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään