Patrick Ojanen

WOAI- ongelma kuvallisina

20 viestiä aiheessa

Eli tässä on nyt nuo WOAI-asennus ongelma kuvina.

 

Kuvat menee järjestyksessää miten teen tuon. Joka kohdasta on kuva, jotta ei ole epäselvyyksiä.

 

 

Eli tässä on nyt sisältö minkä latasin tuolta avsimista WOAI Installer 2.4v

[ attachment removed / expired ]

 

 

 

Ensinmäinen sivu kun avaa tuon ohjelman, alin oikealta

[ attachment removed / expired ]

 

 

 

Tuosta seuraava sivu

[ attachment removed / expired ]

 

 

 

Sitten avaan tuon Finnairin WOAI-paketin, tuolla on AI reitit

[ attachment removed / expired ]

 

 

Olen valinnut simuksi FSX:n

[ attachment removed / expired ]

 

 

Vahvistus pyyntö

[ attachment removed / expired ]

 

 

Mitä asennetaan

[ attachment removed / expired ]

 

 

Vielä lisätietoja ja sitten kun painan Install nappia käy...

[ attachment removed / expired ]

 

 

... näin ja tulee tuollainen virhe viesti.

[ attachment removed / expired ]

 

 

 

Eli saiskos jostai neuvoja miten saan oikein tehtyä tuon jos teen väärin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Oletko järjestelmänvalvoja koneellasi? Tuli ainakin ensimmäisenä mieleen tuosta "Polun .... käyttäminen estetty", että et olisi "täysin valtuutettu" käyttäjä...? ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Oletko järjestelmänvalvoja koneellasi? Tuli ainakin ensimmäisenä mieleen tuosta "Polun .... käyttäminen estetty", että et olisi "täysin valtuutettu" käyttäjä...? ;D

 

Olen järjestelmävalvojana.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sillä nyt ei ole mitään merkitystä. Ohjelmat pitää kuitenkin suorittaa erikseen järjestelmänvalvojana ;) Eli suorita järjestelmänvalvojana se installeri niinkuin Petri sanoi :)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itsellä heittää mielestäni samaa erroria, mutta enkuksi tietenkin. Tosin eri kohdassa. Klikkaan I agree ja painan nextiä niin tuo error paukahtaa ja tämän jälkeen koko softa jumittaa eikä mitään tapahdu. Windows 7 käytössä ja kaikilla tavoilla yritetty ajaa. Ihan ihme tuo WOAI :s

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kyllä, tiedostojen pitää olla woai.zip päätteisiä.

 

 

Purkasin kansion ja ei se auttanut. Tarkoitan että unzippasin tuon.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei onnistu tuollakaa.

 

Mikäs käyttöjärjestelmän valitsit siinä?

Koita XP:tä. Ja sitten suorita järjestelmänvalvojana.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mikäs käyttöjärjestelmän valitsit siinä?

Koita XP:tä. Ja sitten suorita järjestelmänvalvojana.

 

Kiitos Arttu ja muut! Nyt se toimii, ehkä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ja eikös tosta asennus directorystä ole ollut jonkinlaista juttua että simu kannattaa asentaa muualle kun tonne C:\Program files(x86) :P

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mulla oli samaa ongelmaa ja selvesi että kyseinen zippi oli "rikki". Muuta ratkaisua ei siihen keksitty. Mulla on tosiaan kaikki WOAI paketit ja vain tämä yksi oli rikkinäinen. En valitettavasti muista mikä yhtiö oli kyseessä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ja eikös tosta asennus directorystä ole ollut jonkinlaista juttua että simu kannattaa asentaa muualle kun tonne C:\Program files(x86) :P

 

Sehän menee tuonne automaattisesti, mitenkäs sit siirrät sen jälkee?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Sehän menee tuonne automaattisesti, mitenkäs sit siirrät sen jälkee?

 

Siirtämällä ja rekisteriä muokkaat vähän niiin lisurit löytävät sit automaattisesti uuden "paikan" minne olit simun laittanut  ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään