Guest MattiPatti12

Kaksi näyttöä FSX:n kanssa

8 viestiä aiheessa

Eli minulla on kaksi näyttöä: 1920x1080 ja 1280x1080. Tiedän, typerä yhdistelmä. Miten nämä saisi "yhdistettyä", eli että toinen puoli on 1080p-näytöllä ja toinen puoli on toisella näytöllä?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Noin tuskin saa yhdistettyä, mutta niin että toinen näyttö on vapaana vaikkapa nettisurffailuun tai karttojen katsomiseen riittää kun on windowed moodissa. Tietääkseni simun kuvan venyttämiseen kahdelle näytölle tarvitsee Matrox Triple head 2 go tai ati eyefinityä tukevan näytönohjaimen. Ja luultavasti täytyy myös olla sama resoluutio molemmissa näytöissä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ei ole FSX käytössä vaan toistaiseksi vielä FS9 ja Win XP Pro.

 

Tässä esimerkki miten olen hyödyntänyt useampia näyttöjä Wilcon bussin kanssa:

 

Emolevy tukee Crossfirea mutta siinä on kiinni 2 x Nvidia 9600GT joihin on kytketty 22"(1680x1050), 20"(1680x1050) ja 15"(1024x768) LCD-näytöt. "Laajennusvaraa" on siis vielä neljännellekin näytölle. Nyt 22":ssa maisema ja MIP, 20":ssa MCDU, SD ja Pedestal sekä 15":ssa Overhead. CPU on C2D E8500 (ei kellotettu) ja tässä tapauksessa framet pyörivät reilussa kolmessakympissä.

 

Eipä tuosta paljon muuta iloa ole kuin paneelien lisääntynyt käyttömukavuus ja sitä tässä onkin haettu. Mutta eihän sen tarvitse tähän jäädä... eikä jää.  ;)

 

 

-Henkka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Miten esim. pedestaalit tai overhaeadin saa näkyviin toisella scriinillä? Se 1080-näyttö on nimittäin vain täysin pimeänä full screenissä, ja windowedissä musta, jos levittää sinne. Jos ei levitä, niin näkyy työpydän taustakuva.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tästä on ollut aikaisemminkin juttua täällä foorumilla...

 

Suurin piirtein näin menee FS9/WinXP:

 

Simusta "Display settings / Hardware" varmistat että toinen näyttö on mukana ja asetat sille oikean full-screen reson.

Ikkunoituna (Windowed) klikkaat hiiren oikealla (pedestalia) ja valitset "Undock window". Sen jälkeen raahaat (pedestalin) toiseen näyttöön. Lopuksi vaan Alt+Enter:llä full-screeniin.

 

-Henkka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään