Rolf Niemi

Leonardo SH Maddog 2008 Pro FSX

2 viestiä aiheessa

Iltaa!

 

Ajattelin kokeilla välillä vähän isommalla koneella lentämistä, joten asensin otsikossa mainitun tekeleen simuun. Hain SimMarketin sivuilta oletettavasti uusimmat versiot installerista sekä päivityspaketin. Asennus kaikkineen sujui ilman ongelmia kuin myös aktivointi, mutta ilo oli lyhyt. Avasin simun ja valitsin koneen ja saman tien totesin olevani työpöydällä ilman mitään ilmoituksia - CTD välittömästi. On ihan sama, miten yritän konetta ladata eli ei onnistu esim. default Cessna default-kentällä, jonka jälkeen valitsin Maddogin. Homma ei toimi myöskään siten, että jätän SP1:n asentamatta kokonaan.

 

Luin kyllä valmistajan sivuilta samasta ongelmasta, mutta minulle ei nyt oikein auennut, että miten homma joittenkin osalta ratkaistiin. Olisiko täällä kellään kokemusta vastaavasta ja jos on, niin kertoisitko, miten asia selvisi. Muut härvelit toimivat ongelmitta - esimerkkinä vaikkapa DA:n Fokker 100/70, jonka myös asensin tänään.

 

Windows 7 64 bit

FSX Gold Edition

Ati Radeon 4890 1 GB

4 GB RAM

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Suoritatko simua järjestelmävalvojana?

 

En, koska siihen ei ole ollut tarvetta vielä tähän mennessä. FSX on asennettu C:\FSX ja kaikki maisemat sekä lisäosakoneet ovat toimineet moitteetomasti lukuunottamatta tätä Maddogia.

 

Edit.

 

Joo, kyllähän vika tuossa oli, mutta pieni ongelma edelleen on. Nyt ei onnistu tuo FSX-Limiterin käyttö, sillä se ei suostu käynnistymään jos valitsen Suorita järjestelmänvalvojana. En tiedä, onko tuolla niin valtavaa merkitystä, mutta mielestäni siitä jotain apua FPS:ään on ollut. No täytyy testailla ja jos menee dia-hommiksi, niin laitan Hullun Koiran takaisin naftaliiniin. Kiitos vinkistäsi!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään