Toni Määttänen

Valojen paikat koneessa vinossa.

6 viestiä aiheessa

Tässä esimerkissä Wilcon E-Jet emb 190 ja nokkapyörän lndlgt ei ole kohdillaan. Edestä kun katsoo niin jäävät noiden lamppujen taakse rumasti. miten noiden paikkaa voi siirtää? jotain arvoja jossain .cfg- tai .air tiedostossa?

 

[ attachment removed / expired ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Juu täytyy muuttaa arvoja ja katsoa mihin siirtyy. Titeysti simu pitää käynnistää jokaisen muutoksen jälkeen uudelleen että näkee tuloksen eikä pelkkä koneen vaihto riitä... No kattellaan.

 

Kiitosta Kimi!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Hävisi koko kone. Muutin cfg:n ennalleen ja käynnistin simun uudelleen eikä näy konetta enää. Asennan uudelleen ja leikin että ne valot on ihan hyvin...  >:(

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joo, nyt ollaan jännän äärellä; Jos kajoan aircraft.cfg- tiedostoon, niin koko kone katoaa valikosta ja se pitää asentaa uudelleen. Ja sen lisäksi FsPassenger katoaa simun valikosta ja sekin pitää asentaa uudelleen ja antaa regkey. Onneksi siihen tallennetut tiedot ovat kuitenkin tallessa. On muuten haastava kone lentää. Tuntuu ettei saa ilmaan kunnolla ja laskeutuminenkin on vähän eri meininkiä kun defukoneilla missä voi melkeen heittää täydet flapsit 250 nopeudessa... ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään