O-P Pietila

Butt Kicker subbari simuun

10 viestiä aiheessa

Mä ehdotin tällasta teille jo vuonna 2008 :)

 

(tai jotain vastaavaa vehjettä ainakin)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jep, tuo olisi siitä kätevä, että näyttäisi olevan kohtuullisen hintainen, helppo kiinnittää oikean lentokoneistuimen alle ja ainakin videon perusteella plug and play.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuo systeemi näkyy olevan aika hinnakas (650$), tässä esimerkiksi edullisempi vaihtoehto: http://www.parts-express.com//pe/showdetl.cfm?&Partnumber=299-028&CFID=32388014&CFTOKEN=98295369

 

Tuo elementti toki tarvitsee jonkunlaisen vahvistimen mutta esim. vanha kotistereovahvistin basso käännettynä täysille ja diskantti nollaan ajaisi varmaan asian. Tuollaisia järjestelmiä on muuten olemassa ammattikäyttöön muusikoille monitorointia varten, esim. rumpujakkaraan kiinnitettäväksi.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tuo on siis jonkinlainen "täristin" Minulla olisi jouten "täristin" jolla saisitte koko simun rungon tärisemään! Tiedä sitten mitä herkät mittarit ym. siitä pitäisivät, ne pitäisi varmaan eristää tärinän ulkopuolelle.

Tämä on sellainen levy, jonka päälle mennään seisomaan ja ohjauspaneelista säädetään tärinän voimakkuus. Ilmeisesti siinä sitten pitäisi laihtua tms.

Jos tuon levyn laittaisi simun rungon alle niin, että osa painosta olisi levyllä ja ohjaisi tärinälevyä vaikkapa simun moottorin kierrosluvulla niin eikös siinä jonkinlaista efektiä syntyisi? Härvelissä on kaksi nopeutta mutta ehkä siihen voisi rakennella portaattoman säädön.

:)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Olen suunnitellut MIK-simun tapaan penkkiin upotettuja elementtejä. Meillä nuo pystyisi upottamaan kätevästi alkuperäisen istuimen alle ja johdot vietäisiin lattian läpi välipohjaan missä sitten olisi

loput elementit, kuten vahvistin yms.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Joskus muistan tommosestä perstäristimestä lukeneeni, suomalaisessa mediassa.. Oiskohan ollu Mikrobitti, Pelit vai Hifi? Ei mitään hajua... Tai sitten se oli jollain nettisivulla. Jos en ihan väärin muista, systeemi toimi niin että vanhasta subbarista leikattiin vaan se kalvo vekeen... ???

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tässähän ei ole mitään uutta. Joskus 1999/2000 hommasin Aura Interactor Cushionin. Nykyään simutuolin alla päristää Aura Interactor Vestistä napattu buzzeri.

 

Aura taitaa nyttemmin olla jo lopettanut toimintansa, mutta googlamaalla "Aura Interaction Vest" tai "Aura Interactor Cushion" löytynee lisäinfoa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

http://www.epanorama.net/faq/sfnet.harrastus.audio+video/korjaus_rakentaminen.html - tuolta "Miten teen sohvantäristimen ?" (ohjelinkki on waaanha ja siten rikki, tästä archive.org:in versio josta tosin kuvat ovat rikki)

 

Samoin tässä threadia: http://217.30.188.16/forums/showthread.php?t=2509 - threadi on ikivanha mutta aika hyvää asiaa ja kommenttia aiheesta. Joku tuollainen täristin, olisko sit buttkicker tai joku ite rakennettu, saattaisi toimia hyvin. Siinä on se hyvä puoli että meteli ja tärinä ei ole sidottuna toisiinsa.

 

Mikissähän meillä oli semmoinen subbari joka laitettiin joskus simun sisään lattialle kakkoskuskin jalkatilaan ja efekti oli vallan mainio - kaasu- ja seosvivut ym tärisivät hienosti kuten oikeassakin koneessa, mutta tuota ei haluttu jättää pysyväksi koska kaikki ruuvit ja mittarit ym saattaisivat kärsiä pidemmän päälle (ja rämisevä simu subbareineen kerhohuoneella nyt oli muutenkin huono idea, omassa autotallissaanhan tuo ei olisi niin iso ongelma)

 

Buttkicker varmaan olisi toimiva tuote tosin tietty hinnakas.

 

//Tuomas

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vaikuttaa ihan pätevältä paketilta:

http://thebuttkicker.com/gaming/index.htm

 

 

 

Tästä innostuneena tuli kyseinen laite tässä juuri hankittua, hintaa kertyi 191GBP toimituskuluineen.

http://theshakercenter.com/aspbite/products/products.asp?intProductsID=3

 

Muutaman pikaisen testilennon jälkeen vaikuttaa erittäin onnistuneelta hankinnalta, kokemukseen tulee ihan uusi ulottuvuus. Potkurikoneiden kierrosluku tuntuu mukavasti.  FSX:n learjetissä koneen tärinä afaltilla kun nopeus kasvaa, laskusiivekkeiden käyttö ja laskutelineiden nosto/lasku tuntuvat hyvin realistisilta, kun vertaa kokemuksiin suihkareiden matkustamon puolelta. Tiedä sitten pitäisikö pilotin tuolissa tuntua samalta vai ei...

 

Samu

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään