Pertti Kevätkylä

Puutteellinen FSX Harrier add on

3 viestiä aiheessa

Hei! Mistä löytäisin toimivan Harrierin. Minulla on Boeing VMA-231 04, se on muuten OK, esim. vektori suuttimien näyttö on ja toimii, mutta isot näyttöpaneelit on mustat, ilman mittareita, myös smoke efekti puuttuu.

YouTubessa on saman näköinen FSX Harrier, siinä on smoke efekti, kohtisuoraan nousu, sekä laskeutumien ja leijuminen paikallaan toimii myös.

Koneessani kohtisuoraan nousu ja lasku, sekä paikallaan leijuminen ei onnistu esikuvan mukaan, kaasua lisätessä kone luisuu samalla eteenpäin ja nousee hitaasti,eikä pysy paikallaan leijunnassa..

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Näissä ongelmatilanteissa olisi suhteellisen tärkeää kertoa, mikä lisäosa on kyseessä  ::)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

En nyt ihan tiedä mistä täällä puhutaan . . . Harrierista varmaan . . . osallistun keskusteluun, koska se on mukavaa . . .

Noissa youtuben videoissa näkyi ainakin tämä Abacuksen Harrier, joka löytyy boxikokoelmasta nimeltä: Carrier Strike Force.

Tämä sopii sekä Fs9 että FSX.

Ihan kelpoinen kone. Kyllä tämäkin vähän nytkähtää eteenpäin ennen nousua mutta saa sen kyllä leijumaan sitten ihan paikallaankin. Tosin se on vaikeampaa kuin vastaava temppu helikopterilla. Tässä Fs9 versiossa ei näy savuja ja äänet kuulostaa defu Learjetiltä. Mutta on hieno kone! Tämä on Abacus!

 

[ attachment removed / expired ]

 

[ attachment removed / expired ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään