Pekka Holopainen

Ihmeellinen nykiminen nauhoitetun lennon toistossa

3 viestiä aiheessa

Olen nyt pari päivää lennellyt FSX:llä ja muutaman kerran toistanut simussa automaattisesti nauhoittuneen lennon.

 

Jostain kumman syystä FSX:ssä toistossa kone heiluu edestakaisin sekä sivusuunnassa että eteen ja taaksepäin. Mitään tällaista en ole koskaan huomannut FS2004:ssa vastaavassa toiminnossa. Mistähän tässä voisi olla kyse?

 

Muuten kaikki sujuu "reaaliajassa" mainiosti. FPS on lukittuna 30:een eikä sillä ruudunpäivityksellä esiinny minkäänlaista nykimistä, joka vanhalla koneellani joskus vaivasi (etenkin raskaissa maisemissa) jopa FS2004:ssa. Lentäminen on kaikinpuolin tasaista ja sujuvaa. Vain noissa nauhoituksissa lentokone näyttäisi heiluvan edestakaisin.

 

Pekka

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Nostetaan aihetta, koska ongelma jatkuu.

 

Siis jos otan lennon jälkeen kohdan "Instant replay", nykii toisto ihmeellisesti kuin kone olisi sairastunut pahanlaatuiseen horkkaan. Kone heiluu sivusuunnassa ja edestakaisin ihan kuin se jättäisi frameja väliin.

 

Normaali lento sujuu aivan hyvin ja tasaisesti vaikka asetukset olisivat miltei tapissa. Huomasin myös, että jos nauhoitan toiston FRAPSillä, ei nykimistä esiinny. Ensin ajattelin panna sen youtubeen ja laittaa linkin tänne koska kuva kertoo enemmän kuin... mutta eihän siitä tullut mitään, sillä Frapsissä ongelma ei näy. Se ilmenee vain ja ainoastaan simun omassa instant replay:ssä.

 

???

 

Ei pitäisi olla laitteistosta kiinni i7 860 4GB ja ATI 5850 (käyttis Win 7 pro - unohtui listasta).

 

Pekka

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Täällä oli joskus juttua samasta asiasta. Vika lienee melko yleinen FSX:ssä. Googleta vaikkapa Instant Replay, niin juttua löytyy.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään