Matti Westerholm

Mitä tarkoittaa virheviesti: Recall OD!

4 viestiä aiheessa

Kun siirsin FS 2004 XP:stä Windows 7:aan, niin yritin päivittää sitä, niin tuli tuollainen sanoma, eikä sitä voi poistaa tai kun poistaa. ei voi päivittää. Tietääkö kukaan? Kiitos kuitenkin kaikille!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No tuollainen siirto suoraan ei kyllä ole simun kohdalla koskaan kannattavaa, mieluiten suoraan uudelleen asennus kun uuteen windowsiin laittaa.

Kaikki tarpeellinen rekisteri tieto kun ei siten tule mukana, niin suurimmilta osin se toimivuus on niin epävarmalla pohjalla, että jokseen järkevämpää olisi vaan puhdas asennus tehdä ja suorittaa sen jälkeen kaikki tarpeeellinen lisureiden asennus, päivitykset jne. Itse tässä kolmisen päivää sitten asentelin Windows 7 uudestaan pitkästä aikaa ja iso urakkahan se on tuota simua laitella, mutta yleensä sen mukaan asentelen lisureita kun tarvitsee.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Olen muutaman kerran asentanut FS2004:n uusiksi. Ellei kaikkea halua tehdä alusta loppuun uudestaan, voi menetellä seuraavasti:

 

Ensin kopioidaan se entinen FS2004 johonkin uuteen paikkaan. Sitten poistetaan FS2004-asennus tarkasti (puhdistaen myö rekisterit - sitä varten on ohjelmia). Tämän jälkeen asennetaan FS2004 uudelleen alkuperäisiltä levyiltä. Lopuksi voi kopioida Aircraft-kansion, gauges-kansion ja effects-kansion sisällön uuteen simuun ja Trafficxxxx.bgl-tiedostot simun ...\scenery\world\scenery-kansioon. Trafiikin åitäisi toimia sellaisenaan. Peruslisäosamaisemat voi kopioida Addon Scenery-kansioon. Ne pitää vain sitten simussa vielä ottaa uudelleen käyttöön. Ne maisemat, jotka edellyttävät tiedostojen kopiointia/korvaamista muihin simun kansioihin kannattaa kuitenkin asentaa kokonaan uudelleen alusta.

 

Pekka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään