Guest kimkujala

Virtual Blue1 etsii riveihinsä lentoaikatauluvastaavaa

2 viestiä aiheessa

[ attachment removed / expired ]Lentoaikatauluvastaavalle löytyisi töitä Virtual Blue1:lta. (Kuva: Geoff Cooper)

 

 

Virtual Blue1 on kasvava virtuaalinen lentoyhtiö, joka operoi kymmeniä päivittäisiä lentoja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta moniin eri kotimaan ja Euroopan kohteisiin.

 

Yhtiömme ylläpitäjätarve on kasaantunut viimeaikoina. Olemme tulleet yhtiön johdossa päätökseen avata haku lentoaikatauluvastaavan löytämiseksi. Lentoaikatauluvastaavan toimenkuvaan kuuluu vastata kuukausittain lentäjille laadittavista lentolistoista sekä yhtiömme aikataulukannan ylläpidosta. Erityisesti tulevaisuudessa tekemistä on tiedossa, sillä laivastomme kokee syksyllä muutosten ajan Boeing 717-200 -koneiden saapuessa esikuvamme ja meidän yhtiömme laivastoon.

 

Tehtävään voi hakea ottamalla yhteyttä koulutus- ja tiedotusvastaava Kim Kujalaan tai laivastovastaava ja ARJ-osastopäällikkö Geoff Cooperiin, joka vastaa tällä hetkellä myös lentoaikatauluista. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)blue1va.net

 

Hakuaikaa on heinäkuun puoleen väliin saakka. Työskentely on täysin vapaaehtoista. Valittuun otamme yhteyttä ensi tilassa. Hän saa kattavan koulutuksen tehtävään sekä mahdollisuuden toimia ystävällisessä ja mukavassa lentäjäyhteisössämme.

 

Kim Kujala

Chief of Training Department, Koulutusvastaava

Virtual Blue1

kim.kujala(at)blue1va.net

www.blue1va.net

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään