Santeri Lehtonen

CAVOK 2010!

4 viestiä aiheessa

Hei,

 

CAVOK 2010 lähestyy taas. Tänä vuonna se järjestetään Jämin perinteisissä tiloissa 2.-9.7. ja heti putkeen vielä Jämi Fly-Inn 10.-11.7.! Ilmailuntäytteiset päivät siis luvassa heti heinäkuun alkuun ja toivomme, että sinäkin otat osaa tähän vuoden huipentumaan! Osoitteesta http://www.cavok.fi löytyy ilmoittautuminen ja lisätiedot tapahtumasta.

 

http://tarmomies.kapsi.fi/random/_MG_0720_800px.jpg

 

 

Jämillä tavataan,

CAVOK-tiimi

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kaikki mukaan tänäkin vuonna! Uudet ja vanhat kaikki tervetulleita. Itse olen nyt säännöllisesti käynyt reilun vuoden kaikissa tapahtumissa, ja koukkuunhan siinä jää.

 

CAVOK on kyllä kesän kohokohta, syödä hyvässä seurassa iltayöstä makkaraa keskellä metsää nuotion valossa. Ja se ei ole vaan nörtteilyä yhdessä, vaan myöskin suuri urheilujuhla (frisbeekisat) ja viikon ajan päivittäin mitellään myös saunomisen ilmailumestarista.

 

Kaikki rohkeasti mukaan!  ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Pienennäppä Santeri tuo kuva sääntöjen sallimiin rajoihin. Säännöt kun koskevat myös muualta linkitettyjä kuvia. Vähän ajattelematonta postata tuollaisia puolentoista megan kuvia, kun palstaa käyttää monet hitailla mobiiliyhteyksilläkin toisinaan...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Muistakaa myös, että Jämijärvellä on samaan aikaan Jämi Vintage tapahtuma, jossa varmasti legenda ja vanhat koneet lentää!  ;)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään