Guest MikaelT

IVAO: Tulevaa tapahtumatarjontaa!

2 viestiä aiheessa

Moni on varmaan ihmetellyt kevään tapahtumien vähyyttä ja verkkotaivaan ankeutta muutenkin. Kuluva kevät on ollut tapahtumaosaston henkilökunnan osalta kiireistä ja kuluttavaa aikaa, joten paljoa ei ole vapaa-ajasta liiennyt IVAOn jäsenten hyväksi. Nyt olemme saaneet uutta verta tiimiimme ja omaltakin osalta vapaa-aikaa vienyt varusmiespalvelus lähenee loppua. Olemme nyt joukolla ideoineet kesäksi sarjan tapahtumia, joista hieman esimakua tässä!

 

[ attachment removed / expired ]

 

Lähitulevaisuudessa alkavalla kiertueella lennetään kotimaan sisäisiä maakuntalentoja, mutta myös joitakin ulkomaanlentoja. Lennot ovat samoja, mitä tosielämässä Suomessa toimivat lentoyhtiöt lentävät. Hauskoja lentoja on luvassa!

 

[ attachment removed / expired ]

 

Loppukesästä juhlistamme Jyväskylässä ajettavaa Neste Rallia.

 

 

Lisäksi olemme kehittelemässä ohjelmaa Lieksan vaskiviikkojen, sekä Kajaanin runoviikon ajaksi! IVAO Finland kiertää maakuntien oudoimpia kesätapahtumia, osallistumme muun muassa Juuassa järjestettäviin veivin heiton MM-kisoihin. Loppukesästä voidaan odottaa myös kaivattua VFR-touria. Myös kauan kaivatut ja aina niin ratkiriemukaat ryhmälennot tulevat jatkumaan.

 

Osaston tapahtumaväki ottaa vastaan mielellään teidän ehdotuksianne ja toiveitanne koskien tapahtumatarjontaamme. Ottakaa rohkeasti yhteyttä minuun tai uuteen apulaistapahtumaorjaan, eli Oskari Nykäseen.

 

Tapahtumiin odotamme tietysti suurta määrää osanottajia, ottakaa siis ilo irti tulevista tapahtumista ja kesästä!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Neste Rally -flaikkarin ajankohdaksi on varmistunut 31.7. Tietoa tarkemmasta ohjelmasta ja aikataulusta saatte jo lähiäikoina!

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään