Vesa Rautakoura

Acceleration ja engine stress

4 viestiä aiheessa

Hetkinen, väittävät että FSX Accelerationissa tulee vissiin jonkunmoinen engine stress ruksi, jolla saisi väärinkäytöllä moottorit risaksi. Miksei SP2 sisällä tuota :( Ei viitsisi tuon takia ostaa accelerationia. Kertokaapa nyt toimiiko se oikeasti ja toimiiko se kaikkien koneiden kanssa (siis vakio).

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Accelerationin mukana tulevan P-51 Mustangin moottorin saa ainakin tuolla asetuksella rikki. Enpä default koneilla ole hirveästi lennellyt, mutta taitaa olla niin, että ko. asetus ei vaikuta muihin koneisiin kuin Mustangiin, ja siksi SP2 ei sitä sisällä? Hiukan arvailuksi menee, mutta en nyt äkkiseltään muista havainneeni sillä olevan mitään vaikutusta muihin koneisiin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Testasin defu a321:n ja lensit moottorit täysillä ja pistin reverssit päälle suoraan ilmassa. sen jälkeen kun laitioin taas tehot täysille, niin niitä ei saanutkaan enää pienemmälle. Ainoastaan autopilotin ja autothrottlen kanssa tehovivut sai alas, manuaalisesti ei mennyt enää.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jos jollain on aikaa ja mielenkiintoa, voisi testata Accelerationissa ja default koneella, esim mooney bravolla, stressi ruksi päällä tietysti että mitä käy kun lentää jonkun aikaa matalalla, seokset ylilaihalla, vaikka +40 lämpötilassa, cowl flapsit kiinni, kuitenkin että mahdollisimman kovaa rasistusta. Saako sen moottorin sököksi? Talla pohjassa tietysti ja airspeed pienenä :D

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään