Guest MikkoToivonen

Saitekin Throttle quadrant ongelma

6 viestiä aiheessa

Moikka.

 

Mulla on ilmennyt pieni ongelma ton throttlen kanssa. Tätä on aika vaikeaa selittää, mutta kun laitan throttlen tuolla vivulla esim 25 prosenttiin, niin pelissä se alkaa hyppimään 0-100 prosentin välillä. Tai kun hiljalleen laitan 100:sta prosentista 80 prosenttiin niin hyppää pelissä throttle alas. En usko että ongelma on pelistä, koska Saitekin control paneelissakin hyppii se melkosta vauhtia, niinkuin tuossakin videossa.

 

Löysin juutuubista hepun jolla on samanlainen ongelma, tässä olis video jos vähän selkeyttäis ongelmaa:

 

Ja pahoittelut huonosta selityksestä, toivottavasti ymmärrätte.  ; S

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itelläni on samanmoinen ongelma. Uudet throttlet kyllä jo tilattu, mutta mikäli ongelmaan on ratkaisu niin saisi kahet kaasut sitten vierekkäin ;D

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Käytetääs tätä vähän niinkun hyväksi.

 

Elikkäs. Nyt nuo uudet saitekin trhottlet tulleet. Ongelmaa ilmennyt heti. Kun työnnän vivut tappiin asti, ei motit kuitenkaan kiihdy yli 91% N1. Ei niin millään. Ja kun vivut on nollilla, nii mottien tehot ei laske alle 40%. Joskus kun vedän vivut reverselle, ni LDG GEAR vipu nousee ylös... Ja missään simun asetuksissa ei ole määritetty gear up toimintoa noille tikuille. Saitek configuratorin mukaan vivut toimii täysin oikein. Miksi simu siis tekee tällaista?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Itse kun hankin Saitekin vermeet, menin sinne FSX:n settings/controls valikkoon ja kävin läpi jokaisen kohdan listalta. Saitekkiin on ohjelmoitu valmiiksi joitain toimintoja vipuihin ja nappeihin. Ne kannattaa käydä läpi ja poistaa tuplat, jotka aiheuttavat mainitunkaltaisia yllätyksiä. Sen jälkeen vivut ja napit ovat toimineet halutulla tavalla.

 

Niin, ja sitten voi vielä kokeilla eri USB porttia, joskus sekin on auttanut noihin häiriöihin, joita Mikolla on ollut. edit.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään