Guest kuula

FSPLANET

5 viestiä aiheessa

Mistä johtuu että yrittäessäni liittää kirjoitukseeni linkin sivustolle http://www.******/  nimi fsplanet piste com muuttuu tekstissä pelkiksi tähdiksi.

Tätä ei tapahdu ainoastaan yrittäessäni liittää kyseistä linkkiä, vaan fsplanet piste com muuttuu pelkiksi tähdiksi (jos käytän kirjoitetun pisteen sijasta oikeaa pistettä) myös normaalisti kirjoitettaessa kyseinen teksti, tällä tavalla, ******

 

Kuuluuko kyseinen sivusto tai sanayhdistelmä jotenkin johonkin kiellettyyn, haittaohjelmien levitykseen, uskontoon tai johonkin muuhun, kenties jonkin sortin perversioihin?

Jos kiellettyjä sanoja tai internet osoitteita on muitakin, niin voisiko siitä saada listan jotta voisi välttää niitä tekstiä kirjoittaessaan.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Boikotissa ollut jo vuosia, sivuston ylläpitäjän moraalin puutteen vuoksi. On siitä juttuja, haulla löytyy.

 

Hakaset vaikka sanoilla "ferdy fsplanet"

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Jaaha, no jotain tuollaista epäilinkin vaikka en tiennyt näin olevan. Nyt tiedän. Voidaan siis luokitella perversioihin. ::)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Voidaan siis luokitella perversioihin. ::)

No periaatteessa joo ja voisi sanoa että piraatti sivuksi.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Tällainen kirjoitus mm. löytyi Suomi 24 sivulta:

 

Unohtakaa FSPlanet  (Kemppi27.7.2004 12:01)

"Hyvän asian puolesta suosittelisin boikotoimaan FSPlanetia. Kyseisen puljun johtaja Ferdy Serena on jo vuosikausia rahastanut freeware-tuotoksilla ilman tekijöiden lupaa, viimeisenä tempauksena on jopa uhannut haastaa häntä vastustavia ilmaispakettien tekijöitä oikeuteen kunnianloukkauksesta. Kyseinen henkilö on aikamoinen pelle, kunpa hänet itse saataisiin jonain päivänä haastettua oikeuteen koko virtuaali-ilmailuyhteisön puolesta."

 

Vastaavia tekstejä taitaa löytyä ulkomaisilta sivuilta pilvin pimein. En kuitenkaan löytänyt meidän sivustolta varoitusta tästä sivusta, kenties käytin vääriä hakusanoja. Nämä asiat eivät välttämättä ole tavalliselle pulliaiselle tuttuja, joten meidänkin sivustolla voisi olla otsake "Pannassa olevat sivustot", "Kielletyt sivustot", "Ei suositellut sivustot" tai jotain sinnepäin, lisäksi voisi luetella sanat tai sanayhdistelmät joita ei saa käyttää tai joita käyttämällä tulee pelkkää tuubaa.

Tietämättömänä FSPlanet sivuston pannassa olosta jouduin tekemään pari tuntia salapoliisityötä etsiessäni vikaa koneestani sekä ajamalla haittahohjelmien poistajia hysteerisesti, koska olin niin tyhmä etten tiennyt mitkä kaikki sivustot planeetalla ovat perseestä ja mitkä ei, lisäksi olin tietämätön mitä sanoja voi kirjoittaa ja mitä ei.

No, sivusto todettiin pervertistiseksi mutta, en takaa etteikö minustakin tule jonkin sortin perverssiä jos vielä joudun "huvityöntekijäksi".

Otsaketta koneistoon että jokainen voi todeta ensisilmäyksellä mikä sivusto on ei toivottava.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään