Jukka Immonen

FSX / kirkas-"utuinen" sää

4 viestiä aiheessa

Heippa...mulla on sellainen ongelma FSX:ssä, että kun lennän jonnekin etelään, niin yleensähän siellä oikeestikin on sellainen "utuinen" sää, mun FSX:ssä sää ei pysy tuollaisena utuisena, muuttuu kirkaaksi ja sit taas välillä utuiseksi ja sit taas kirkkaaksi ja lopulta se pysyy kirkaana (selkeänä) aina laskeutumiseen saakka. On tietty pikkujuttu, mutta ottaa päähän kuitenkin....Mistähän tuo mahtaa johtua, onko jokin säätö, jolla voisi asiaa korjata, vai eikö koneessani ole riittävästi tehoja? t. Jukkis

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eiköhän tuo ole FSX:n "Ominaisuus" (vika) mille ei voi mitään. Minuakin ottaa päähän kun sumuisella säällä nousee johonkin 5000 jalkaan, niin maa näkyy ihan kirkkaasti, mutta kun laskeutuu niin jossain 1000-500 jalassa kenttä häipyy vasta sumun taakse ja näkyvyys muutenkin huononee.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mene sääsäätöön ja määritä haluamasi näkyvyys liukusäätimellä. Parantaa FPS:siäkin.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Eipä se auta. Vaikka laittais näkyvyyden niin pieneksi kun saa, niin maassa ein näe eteensä, mutta kun nousee johonkin 5000 jalkaan, niin sieltä näkee maahan ihan nätisti. Jonkinasteinen bugi tuo on FSX:ssä eikä sille voi mitään. Vai voiko?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään