Ville Heikkinen

FSX kanssa ongelmia

9 viestiä aiheessa

Morjesta!

 

Kyselisin semmoista, kun lentelen lähes millä koneella vaan, niin jonkun ajan kuluttua simulaattori "kaatuu". Tulee "(ei vastaa)" kyltti. Sitten kun sen antaa olla sen 5-10min niin lento jatkuu.. Tänä aikana kone ei tietysti liiku eikä muutakaan tapahdu.. Ärsyttävä ongelma sillä aina joutuisi legin aloittamaan alusta, jos klikkaa "sulje ohjelma" jne. En viitsisi simua uudelleen asentaa kun se nyt on asennettu. Luultavasti jotain osattaisiin täällä neuvoa ja lennot menisi kivemmin eikä tuolla "ruuhkassa" tartte idlata ja odotella lennon jatkumista :P

 

OT: Kyselisin vielä linkkiä ohjeisiin, joista käy ilmi miten saan seiskaan freeware skenut toimimaan ::) Pääs hukkumaan sekin  :thmbdn:

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Äsköisellä IFR WT otti niin pahasti päähän että piti Lennonjohtajalle tylysti ilmoittaa sulkemisesta, sillä pari mailia ja sama ongelma  :'( No tämmöstä kakkaa välillä on..

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Käytän tätä aihetta nyt hyväkseni. ;D Lensin tänään Ivaloon eikä lentämisestä tullut mitään, ilmassa ja maassa tekstit blurraantuivat

ja koneen kaikki näytöt jähmettyivät koko ajan. Tuon sai hetkeksi pois optimoimalla RAM muistin, ei oo tällästä tapahtunu ennen. Uusi prossu ja emolevykin vielä. Mikä avuksi? ???

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Senkö takia sulla meni kaikkeen niin kauan. Kuis paljon sulla on RAMia, mikä prossu ja mitkä lisärit vaikutti ko. hetkellä?

PMDG MD11 ja FISD EFHK, Intel Q9550 2,8GHz, ennen oli joku AMD 2 ydin 2,2GHz, ja yhtä paljon kuin ennen RAM muistia eli 4GB. Samat oli asetuksetkin FSX:ssä kuin vanhalla kokoonpanolla.

 

E. Poistin vanhan FSX.cfg tiedoston ja fsx loi uuden ja testasin sitten EFHK:lla samaa konetta eikä tuota blurria tapahtunut enää ???

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Voipi olla että tuo fsx.cfg:n uudelleenkirjoitus auttoi. Siellä saattoi olla jotain sotkua. Mutta hyvä jos toimii nyt :)

Joo, en taida twiikata simua uudelleen, koska nyt toimii paremmin ilman niitä.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään