Markus Mäkivaara

Window mode ongelma, FS2004

4 viestiä aiheessa

Moro.

 

Eli mulla on kaksi näyttöä, käytän toisessa näytössä simua ja toisessa karttoja yms. Ongelma on että aina kun painan kartan ikkunan aktiiviseksi ja sitten kun palaan simulaattoriin (tämän voi tehdä noin kymmenen kertaa ennenkuin vika ilmenee) ja muutan esimerkiksi autopilotin altitudea se ei muutu, mutta koneen korkeus lähtee muuttumaan. Eikä myöskään mikään liiku koneen ulkopuolella. Toivottavasti joku ymmärsi mitä tarkoitin :)

 

Hyvää Joulua :)

 

MM

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Niin, osaisko joku auttaa tässä? Ja kun kertomani kuulostaa aika epäselvältä lisäkysymyksiä saa esittää mikäli jollakulla olisi jotain ideoita ongelman poistamiseen..

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Aika vaikea kysymys, koska käytät kahta näyttöä :(

 

Itselläni (Geforce sarjan näyttikset) tekevät hallaa siten, että kun menen window modeen, ja sieltä takaisin niin tämä saattaa toimia muutaman kerran. Mutta joskus riittää kertakin, ja näyttö jää täysin mustaksi, vain FS9 yläpalkin saa näkyviin painamalla alt-näppäintä :thmbdn:

 

Onhan sinulla kuitenkin otettu täppä pois kohdasta "pause on task switch"? Tästä "ohjeesta" tuskin apua löytyy, mutta vastasin nyt kuitenkin, kun kukaan muu ei ratkaisua tunnu löytävän. Mitä ilmeisemmin "vika" on siinä, että näytönohjain ei enää vastaa... Voit toki koittaa vaihtaa näyttiksen ajureita?

 

[ attachment removed / expired ]

 

T: Mika

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään