Jesperi Lauhio

LDS 767 saa simun kaatumaan

3 viestiä aiheessa

Iltaa!

 

Tässä nyt muutaman kuukauden pähkäillyt, että miksi simu kaatuilee itsestään. Ongelman ratkaisuna testasin simua kaikillä lisärikoneilla mitä omistan ja syylliseksi ilmoittautui LDS767. Lennolla ko. koneen kanssa simu kaatuu yht äkkiä ihan missä tahansa tilanteessa. Yleensä kuitenkin n. 10min nousun jälkeen. Ruutuun tulee viesti: "Fatal error occured". Sitten simu lakkaa vastaamasta ja kaatuu. Noin 15 IVAO lentoa mennyt pilalle kolmen viikon sisällä tämän takia. LDSän uudelleenasentamista olen koittanut moneen kertaan mutta ei näytä auttavan. Olisikos jollain teistä ratkaisua tähän erittäin ärsyttävään ongelmaan?

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Mikä simu kyseessä?? FS9 vaiko FSX??

 

Olisiko aiheellista mennä kysymyksinesi tuonne Level D Foorumille, siellä on todella aktiivinen ja hyvä tuotetuki ja vastaavat melekein kaikkiin kysymyksiin ja ratkovat aktiivisesti ongelmia; aivan toisenlaista touhua kuin FlyThe MAddogin tuotetuki, jossa kun tuote on myyty eivät paljon välitä antaa teknsitä tai muutakaaan tukea ja vastailla kysymyksiin!!

 

Joten suuntaapa sinne, olet varmaankin rekisteröitynyt foorumille?

 

jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

FSX kyseessä.

 

Olen tottakai rekisteröitynyt LDS foorumille. Ongelma taisi tosin ratketa sillä, että suoritan simun aina järjestelmänvalvojana. Täytyy kysyä vielä LDS foorumilla.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään