Harri Koskinen

simulaattoreita, ohjuksia, Hurricane yms. esitteillä Pirkkahallissa 9.-11.9.

6 viestiä aiheessa

Tässä joitakin poimintoja puolustusvoimien tiedotteesta "Puolustusvoimat näyttävästi mukana Puolustus ja Turvallisuus 2005 -messuilla":

 

Puolustusvoimat on näyttävästi mukana kokonaismaanpuolustuksen ja turvallisuuden suurtapahtumassa Puolustus ja Turvallisuus 2005 – messuilla. Tapahtuma järjestetään 9. – 11. syyskuuta Tampereen messukeskuksessa Pirkkahallissa.

 

Puolustusvoimat esiintyy messuilla useilla eri osastoilla, tattoo-konserteissa, marssiesityksissä ja toimintanäytöksissä. Esillä on myös uusinta kalustoa. Vahvana teemana messuilla on Puolustusvoimat työnantajana ja ”Tee työtä jolla on tarkoitus” -kampanja.

 

Mukana on seitsemän joukko-osastoa ja runsas kalustovalikoima kaikista puolustushaaroista ja aselajeista, muun muassa tykkejä, viestikalustoa ja simulaattoreita.

 

Utin Jääkärirykmentti esittää toimintanäytöksen jossa laskuvarjojääkärit laskeutuvat köysillä alas helikopterista.

 

Yleisö saa kokeilla Ilmavoimien lentosimulaattoreita. Ilmavoimat esittelee muun muassa kaksi lentosimulaattoria, jossa yleisö saa kokeilla omia lentotaitoaan. Osallistuja saa istua heittoistuimessa ja ohjata simulaattoria ison valkokankaan edessä. Mukana on myös ilmailuvalvontasimulaattori sekä pelastuskalustoa, muun muassa Hornet-hävittäjän heittoistuin sekä pelastuslauttoja.

 

Ilmavoimilla on myös esillä ohjuksia ja suuri määrä muuta kalustoa. Lisäksi näytteillä on Ilmailumuseosta lainattu sodanaikainen Hurricane-lentokone.

 

Tiedotteen koko teksti http://www.mil.fi/paaesikunta/tiedotteet/1433.dsp.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Onkos kenelläkään tietoa mitä simulaattoreita sinne ollaan tuomassa?

 

No yleensähän ne on ollut ihan jotain normaaleita pc-simuja, mitä sitten pelaillaan valkokankaalta ja istutaan heittoistuimessa.

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No ainakin Patrialta kyselivät lupaa käyttää meidän Vinkaa pohjana omalle simulleen. Eli se simu ainakin pyörii FS2004:n voimin...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään