Guest macklin

Ruotsin maisemat?

3 viestiä aiheessa

Moro!

Kone on päivitetty niin alkoi simun sceneryiden uudelleen asennut ja aloitetaan tästä lähialueelta. Kysymys kuuluu onko Ruotsiin saatavan koko maan kattavaa mesh tai muuta maiseman parannusta? SwedenClass on asennettu mutta kaikki mesh:it esim. ovat vain osittaisia, tietysti saman asian ajaa myös koko Scandinavian käsittävä scenery.

 

jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Ruotsin maisemat saa Fs2004:sessa yhtä hienoiksi kuin Suomenkin, mutta se maksaa . . . ilmaiseksi saa toki freeware kenttiä ja jonkinverran pienempiä photoscenery alueita mutta kaikki tärkeimmät kentät ovat maksullisia.

Myös nuo perusjutut, vesistöjen rajat, mesh ja tieverkostot ovat maksullisia, ilmaista on vain sweclass.itse asensin kuvissa näkyvät lisäosat, jotka ovat kaikki Taburetin tuotteita ja ne löytyvät Simmarketista. linkki:http://secure.simmarket.com/taburet.mhtml

 

[ attachment removed / expired ]

1= Vesistöjen rajat, järvet joet , rantaviivat ym.  2 =Mesh korkeusvaihtelut  3= Tieverkostot, rautatiet

Nuo edellä esitellyt vaikuttavat myös Norjaan, mutta ei Suomeen, vaikka noissa tuo Suomen lippu onkin ja hyvä on etteivät vaikuta . . täällähän on jo vastaavat ilmaiset lisäosat saatavissa.

Kaikki noista ovat työläitä ja hitaita asentaa mutta lopputulos on kyllä ihan hyvä. Suomen maisemat ovat silti mielestäni hieman paremmat, varsinkin kun on paljon photosceneryitä saatavana, joita taas Ruotsiin ei juurikaan ole.

Nuo Taburetit ovat myös yhteensopivia Swedflightin kenttien kanssa, jotka tietysti kannaattaa ostaa myös kaikki. :)

 

Edit Jos asentaa nuo kaikki, niin on täysin mahdollista lentää Vfr lentoja ilmailukartan kanssa, kaikki on kohdallaan . . . aivankuin Suomessakin.

 

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Moro!

Kiitos vinkistä täytyy hankkia ainakin tuo Scandinavian 76 mesh, IFR:ssä lennettäessä tuskin noista muista on kauheasti iloa.

 

jukka

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään