Guest jleminen

FSX: Vista 32-bit --> Win7 64bit(kahdella HD:lla) ja nykiminen alkoi

3 viestiä aiheessa

Tää on niin tätä... Vaihdoin käyttiksen Win 7:n 64-bit versioon  ja laitoin samalla FSX:n uudelle omalle kiintolevylleen (WD Velociraptor). Aiemmin Vistassa kaikki pelasi kuin unelma yhdellä osioidulla levyllä vaikka asetukset olivat tapissa, mutta nyt aina välillä tule katkoksia ja nykimisiä. Yleisesti toki pyörii ihan mukavasti välillä  30-80 fps, mutta toisinaan voi pätkäistä jopa sekunnin. Aika monta muuttujaahan nyt tässä on mutta puhdas käyttisasennus on tehty, kiekot defragmentoitu, indeksoinnit levyltä pois jne.

 

Höh, eihän tän tähän suuntaan pitäny muuttua.. :-(

 

En tiedä nyt sitten onko vika Win7:ssa, 64-bit. Catalyst 9.9 ajurissa näyttikselle (HD 4890), vai tuleeko nykiminen tosiaan levyliikenteestä. Korniahan tässä on se, että juuri tuota levyliikenteen pullonkaulaa lähdin poistamaan hankkimalla toisen nopean kiintolevyn.

 

Ideoita saa antaa, arvon tietäjät. Kiitosta jo etukäteen.

 

 

 

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

No hommahan meni selkeästi parempaan suuntaan, kun päivitin uuden ajurin näytönohjaimelle. (Catalyst 9.10). Mulla oli Vistassa jo ongelmia tuon 9.9 -ajurin kanssa, ja käytin 9.8:aa pitkään. Ehkä tämä vielä tästä...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään