Henri Juhantila

Ilmainen Diamond DA 42 Twin star hakusessa fs 2004:lle

10 viestiä aiheessa

Huomasin kyllä, että kysyit ilmaista versiota mutta en malttanut olla kertomatta, että Twin Starista on olemassa maksullinen versio. Nimittäin First Class Simulationsin tekemänä.

Aivan satumaisen upea kone lentää . . . ulkomalli ja virtual cocpit eivät ole aivan ykkösluokkaa mutta 2D paneeli on erittäin herkullinen . . .

:)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Kiitos linkistä, noista en tiennytkään. Täytyypä kokeilla FSX:ssäkin...

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Vasemmalla First Class Simulations payware ja oikealla se oppilastyönä tehty freeware. Tuossa ilmaisessa on kaksiosainen paneeli, voi istua oikealla tai vasemmalla. Virtual cokpittiä siinä ei ole mutta sensijaan on näyttävän näköiset valokuvilla toteutetut sivu ja takanäkymät.

Maksullinen on toki näyttävämmän näköinen, lentomallit ovat mielestäni hieman erilaisia. Kumpi on oikeampi , en osaa sanoa. Pidän enemmän tuosta maksullisesta, ehkä siksi kun olen tottunut sitä käyttämään.

 

[ attachment removed / expired ]

 

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Laitatko Jari vielä kuvan tuosta DA40 koneesta jos olet sen ladannut.

 

En ladannut sitä D 40:tä . . . tutustuin kyllä siihen noiden Pdf, tiedostojen kautta mutta se ei kiinnostanut kuten tämä Twin Star. Mutta ehkäpä se on jollakulla toisella ladattuna.

Mainaittakoon nyt vielä, että tuo maksullinen Twin Star löytyy "Clear for Landing" nimisestä Cd-boxista ja siinä kotelossa lukee, että käy Fs2004  ja Fsx.

:)

Jaa viesti


Link to post
Jaa muulla sivustolla

Luo uusi käyttäjätunnus tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään